Marlux-Bingoal-teammanager Mettepenningen: “Pauwels rijdt naar contractverlenging”

Marlux-Bingoal-teammanager Mettepenningen: “Pauwels rijdt naar contractverlenging”

foto: GvG/PN/Cor Vos © 2019

woensdag 2 januari 2019 om 08:55

Kevin Pauwels rijdt zich de afgelopen weken steeds nadrukkelijker in de kijker. De 34-jarige Belg van Marlux-Bingoal won in december zowaar nog de cross in Hasselt, zijn eerste zege sinds 2016. Teambaas Jurgen Mettepenningen staat dan ook open om het aflopende contract van Pauwels te verlengen, meldt Sporza.

Mettepenningen beaamt dat de Belg er goed doorheen komt deze winter. “Kevin is de voorbije weken goed. Hij kent altijd een moeilijke beginfase, maar zijn tweede deel van de cross is goed. Hij is inderdaad op 1 maart einde contract, maar hij maakt zeker kans op een verlenging bij ons. Ik heb altijd gezegd dat hij zijn contract kan verlengen als hij het niveau blijft halen om te strijden voor plaats vijf, zes of zeven. We moeten aan tafel gaan zitten en kijken wat de toekomst brengt. Hij rijdt nu richting een verlenging, al zal het misschien niet met hetzelfde loon zijn.”

Dit artikel delen:

7 Reacties

Voorgeborchte 2 januari 2019 om 10:16

Ik weet ook niet of Pauwels veel minder goed is dan vroeger. Het lijkt wel zo dat iedereen uit die generatie nog wel steeds dezelfde verhouding heeft tegenover elkaar. Kijk naar Tom Meeusen bijvoorbeeld.

0
HSV 2 januari 2019 om 10:25

Die jonge gasten zijn gewoon beter dan de oudere. MvdP, Aerts, van Aert, en Michael Vanthourenhout dan vooral.

0
Mwielerfan 2 januari 2019 om 10:38

Subtiel om salaris zo openbaar te benoemen

0
HSV 2 januari 2019 om 10:45

Hij zei dat idd letterlijk tijdens de uitzending.

0
ir-jardinero 2 januari 2019 om 11:51

Ik vraag me eerder af of hijzelf zijn rug nog wel nog een jaar wil krom trekken voor een paar top 10 plaatsen. Geld maakt misschien veel goed, maar dat zal dus minder worden. En sterk in de onderhandeling staat hij ook niet want interesse van ploegen met geld (Corendon, Telenet) zal er niet zijn en bij de rest is het ook sappelen en rijdt je voor een broek en een trui. Dan moet je veldrijden wel heel leuk vinden (of angst voor het zwarte gat hebben) om nog door te gaan.

0
Brabander 2 januari 2019 om 13:15

D'n Kevin heeft een maand geleden ofzo aangegeven dat hij na zijn carrière het liefst 'zo min mogelijk' gaat doen. Wat een baas is dat toch ook hè, met die mythische interviews van hem.
Wat hiervoor ook aangehaald is, ben ik het wel mee eens. Dat renners als Pauwels en generatiegenoot Tom Meeusen, die ongeveer van hetzelfde kaliber zijn/waren langs elke kant zijn ingehaald door de nieuwe mannen (lees MvdP, WvA, TA en MvT). Waarschijnlijk zijn de 2 oudgedienden niet veel minder geworden, maar is het jong grut gewoon beter

0
S-Works87 3 januari 2019 om 08:06

Een Mathieu en Wout zijn misschien buiten categorie maar zeker een Tom Meeusen zou gezien zijn technische capaciteiten toch niet veel minder moeten zijn dan de ”tweede lijn”

Ik vraag me oprecht af of er echt geen rek meer op zit bij deze heren.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone