Aangereden Mark Renshaw hervat wegtraining

zaterdag 12 januari 2019 om 14:03
Aangereden Mark Renshaw hervat wegtraining

foto: Cor Vos

Terwijl zijn collega’s zich klaarmaken voor de Tour Down Under, is Mark Renshaw nog altijd herstellende van een aanrijding met een auto begin december. De Australiër van Dimension Data liep daarbij een breuk op in zijn linkerbekken. Zijn herstel verloopt voorspoedig, want intussen heeft hij zijn training op de weg weer hervat, liet hij weten.

“Sinds 2002 moest ik slechts twee keer de Tour Down Under missen. Thuis blijven doet dan ook veel pijn, maar gelukkig heb ik mijn wegtraining weer hervat en werk ik toe naar mijn eerste wedstrijden. Veel succes Dimension Data, ik wou dat ik erbij was”, stak Renshaw vandaag via zijn social media zijn ploeggenoten een hart onder de riem.

Renshaw kwam lelijk in botsing met een auto toen hij op een rotonde reed. Hij dacht dat de betrokken automobilist zou stoppen, maar wellicht had de bestuurder hem over het hoofd gezien. Hij botste op de neus van de auto en vloog over de motorkap. “Ik realiseer mij nu dat het nog veel erger had kunnen aflopen”, zei hij eerder al.

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone