Marianne Vos: “Qua balans is Beekse Bergen mooie toevoeging”

maandag 14 november 2022 om 10:41
Video

Marianne Vos was na afloop van de wereldbekercross in de Beekse Bergen erg te spreken over het parcours en de ambiance. “Het is zeker een toevoeging op de kalender”, vertelde de wereldkampioene, die als vijfde over de streep kwam, na afloop in gesprek met WielerFlits.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar! Onze wintereditie staat in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Over binnen fietsen op de beste smart trainers, buiten fietsen onder uitdagende omstandigheden, maar ook het opzoeken van adembenemende fietsgebieden waar de zon nog wel schijnt.
Bestel 'm nu online en je krijgt hem binnen enkele dagen thuisbezorgd.

Vos kon net niet meestrijden om de overwinning in de Beekse Bergen, maar was desalniettemin tevreden over haar optreden. “Je moest echt de hele tijd gefocust blijven en heel precies sturen om geen foutjes te maken. Het gevoel was goed. De start was net niet helemaal goed, maar ik kon al vrij snel goed opschuiven. Ik zag de eerste rensters al snel wegrijden, daarachter was het aanpoten om in een groepje te blijven. Het was continu volle bak.”

Er werd zondag voor het eerst een wereldbekermanche georganiseerd nabij safaripark Beekse Bergen. Als het aan Vos ligt, is het een blijvertje op de kalender. “Er hing een prachtige sfeer en de entourage was ook schitterend. We hadden nu ook het weer ontzettend mee. Het is zeker een mooie toevoeging. Je hebt allerlei verschillende crossen en qua balans op de kalender is dit een mooie aanvulling.”


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

6 Reacties

Arie den Blanken 14 november 2022 om 22:41

Richard Groenendaal heeft daar een mooi parkoers uitgetekend en het aller belangrijkste is dat er ruim 10.000 toeschouwers waren.

1
Wieler-Joke 14 november 2022 om 14:16

Vond dat omloopje maar niets een parcours moet toch minstens ergens één punt hebben waar je het verschil kan maken en dat was er hier gewoon niet.

-1
Deo 14 november 2022 om 18:15

Mwah hoeft niet altijd van mij. Toch leuk dat er meerdere kanshebbers zijn ook al wint niet per se de sterkste (eens in de zoveel crossen) daarnaast zoals Vos zegt waren het ideale omstandigheden. Wellicht is het bij vorst of regen een heel ander verhaal

0
Mwielerfan 14 november 2022 om 23:10

Bij de mannen won toch wel de beste en sterkste zandrijder

0
Cycling 15 november 2022 om 06:35

@MWielerfan De zandstrook had geen enkele invloed op de wedstrijd.

0
Arie den Blanken 15 november 2022 om 21:25

Onbelangrijk. Als de koers maar een hoge amusementswaarde heeft. Wie er uiteindelijk wint is van secundair belang.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone