Marianne Vos en co gaan rijden op Ridley

Door , donderdag 1 december 2016 om 13:41
Marianne Vos en co gaan rijden op Ridley

foto: Sirotti

WM3, de nieuwe ploeg van Marianne Vos, koerst de komende vijf seizoenen op Ridley-fieten. “Wij zijn een multidisciplinair team. De wegcampagne heeft de hoogste prioriteit, maar we zijn ook actief in de cyclocross. Ridley Bikes kan ons in alle disciplines ondersteunen met de beste materialen”, vertelt teammanager Eric van den Boom in een persbericht.

Inspelen op groeiende interesse van vrouwen in wielrennen
Chief executive officer Jochim Aerts ziet kansen voor Ridley in het vrouwenpeloton. “Marianne Vos is bij ons in Paal-Beringen geweest en heeft ons damesgamma uitvoerig getest. Ze was uiterst enthousiast en zag het meteen zitten om hier de komende jaren op te rijden. Het wordt meer dan een gewone samenwerking. Marianne en alle andere toprensters worden aansprekende ambassadrices van onze volledig vernieuwde damesgamma. De community fietsende vrouwen groeit wereldwijd razendsnel. Samen met WM3 willen we deze nog bekender en vertrouwder maken met Ridley.”

Dit artikel delen:

5 Reacties

Jacco van Stierop 1 december 2016 om 14:05

Marijn de Vries: “Het vrouwenfietsen, wordt met reuzensprongen populairder. Ik ben daar al jaren enthousiast ambassadeur van. Het liefst vertel ik elke vrouw persoonlijk hoe fantastisch het is om te fietsen. Natuurlijk wordt dat nóg leuker op een goede fiets. Daarom vind ik het geweldig om te zien dat een prachtig merk als Trek daarop inspringt en fietsen speciaal ontwikkeld [sic]voor de vrouw. Ik ben trots dat ik een ambassadeur van het vrouwenfietsen ben en dit nu samen met Trek naar een hoger niveau kan tillen.”

Maar een Ridley is nog beter begrijp ik nu.

Romāns Vainšteins 1 december 2016 om 14:15

Oliedom sponsorgeneuzel idd

schipperaar 1 december 2016 om 14:38

Reed zelf ook graag op een damesfiets, liefst een instap model, leuk dat dit nu voor vrouwen ook mogelijk wordt.

polke 1 december 2016 om 15:48

En wat voor materiaal ? Is veel belangrijker dan het frame

trickstuff 2 december 2016 om 07:34

Waarom is het materiaal veel belangrijker @polke?

Headlines

Materiaalzone

Populair