Marc Sarreau boekt sprintzege in Circuit Cycliste Sarthe

Marc Sarreau boekt sprintzege in Circuit Cycliste Sarthe

foto: Sirotti (archief)

woensdag 4 april 2018 om 15:49

Marc Sarreau heeft de tweede etappe van de Circuit Cycliste Sarthe gewonnen. De 24-jarige Fransman van Groupama-FDJ toonde zich de snelste sprinter in de straten van Ancenis. Het is voor Sarreau al zijn vierde seizoenszege.

Een kleine kopgroep kleurde de koers. Nikolay Mihaylov (Delko Marseille Provence KTM) en Juan Felipe Osorio (Manzana Postobon) bleven enkele uren voor het peloton uit rijden. Hun voorsprong liep op tot vijf minuten. In het peloton bepaalden WB Aqua Protect Veranclassic, Direct Energie en Roompot-Nederlandse Loterij het tempo.

Vlak voor het betreden van het lokale parcours rond finishplaats Ancenis werden de vluchters gegrepen. Benjamin Thomas (Groupama-FDJ) en François Bidard (AG2R La Mondiale) zagen hun kans schoon en pakten binnen no time een voorsprong van een minuut. In de slotronde werden zij gegrepen, waarna Marc Sarreau zich de snelste toonde in de massasprint. Alex Frame werd tweede, voor Manuel Belletti.

Dit artikel delen:

5 Reacties

horsm 4 april 2018 om 17:09

Waarom sprint Wippert nooit mee? Moet iemand dat verhaal niet eens achterhalen?

tylerhamilton 4 april 2018 om 19:28

Enkele úren.., dat moet dan haast vooroorlogs geweest zijn.

Mwielerfan 5 april 2018 om 00:38

Een Australiër op twee, hè?

Bassie55k 5 april 2018 om 04:50

47st gisteren en vandaag wel helemaal 37st. In ieder geval zit Wippert niet achter het peloton. Misschien is het wel een mooi weer fietser.

tvm 5 april 2018 om 08:04

Mwiekerfan, Nieuw Zeelander 2.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair