Lars van der Haar: “We gaan de goede kant op”

Lars van der Haar: “We gaan de goede kant op”

foto: Marcel Koch

zondag 9 oktober 2016 om 18:52

In Ronse ging het na afloop vooral over het materiaalpech van kemphanen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. In hun kielzog reed Lars van der Haar naar een verdienstelijke zesde plek. “Het was een goede cross en daar ben ik heel erg tevreden mee”, laat hij na afloop weten aan WielerFlits.

Goed gevoel
Voor de Europees kampioen van Giant-Alpecin was het zijn tweede optreden in het veld, na zijn tiende stek in Gieten vorige week. “Ik heb de voorbije week hard gewerkt. Dan is het heel positief als je op zondag toch een goed resultaat rijdt. Ik was van te voren juist wat onzeker over hoe dat zou resulteren in de wedstrijd, omdat ik me wat vermoeid voelde. Dit resultaat komt eerder dan ik had verwacht, maar je hoopt er natuurlijk wel altijd op. We gaan de goede kant weer op. Volgende week in Zonhoven krijgen we naar mijn mening het mooiste parcours van het jaar. Ik hoop daar top-5 te halen en ben heel erg benieuwd of dat lukt.”

Dit artikel delen:

4 Reacties

Thijs E 9 oktober 2016 om 20:13

Van plek 10 naar 6 in een week is mooie progressie!

dons 9 oktober 2016 om 20:31

Hij komt er wel door. Of hij aan kan sluiten bij het niveau van van der Poel en van Aert? Laten we het hopen. Wel blij dat een crosser mijn mening bevestigd: Zonhoven is de mooiste van allemaal.

dikkechaap 9 oktober 2016 om 23:04

Is er een reden waarom het vormpeil van Van der Haar achter zou lopen bij de rest van het veld?

Tokstar 10 oktober 2016 om 07:45

@dikkechaap
Heeft net een blessure achter de rug

Headlines

Materiaalzone

Populair