Jumbo-Visma na Gent-Wevelgem: “Bevredigend om te zien hoe we reden”

maandag 1 april 2019 om 11:57
Video

Jumbo-Visma toonde zich zondag zeer actief in Gent-Wevelgem en was betrokken bij meerdere toonaangevende momenten in de koers. Ploegleider Addy Engels was dan ook zeer tevreden over de verreden wedstrijd waarin ze topfavoriet Deceuninck-Quick-Step meermaals tot achtervolgen dwongen. “Het is natuurlijk niet zo dat we nu dé sleutel hebben gevonden tot het breken van dat blok, maar vandaag pakte het goed uit”, is hij voorzichtig in zijn oordeel.

“Het was heel bevredigend om te zien hoe we reden. Echt genieten”, looft Engels zijn coureurs. Wout van Aert leek wederom een van de sterkste renner in de koers, maar over een uitgesproken kopman binnen de klassiekerploeg wil Engels nog niet spreken. “Natuurlijk is Wout onze kopman, maar je ziet dat de andere jongens door voor hun kans te kunnen gaan ook het verschil maken in de koers. Als je zo’n soort situatie kunt creëren, is dat altijd het mooiste natuurlijk”, spreekt hij over het teamgevoel binnen de ploeg.

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

6 Reacties

toke 1 april 2019 om 12:10

Het bericht dat van Aart deze morgen op training zijn sleutelbeen heeft gebroken is dat een 1 April grap of zou dat echt waar zijn?

Poeksel 1 april 2019 om 12:13

Zijn veter zat los, maar hij geloofde het niet en toen viel ie.

toke 1 april 2019 om 13:44

@Poeksel
Dus volgens jou is het waar.

r525 1 april 2019 om 12:12

Ze mogen inderdaad trots zijn op hoe ze gereden hebben!
Zou leuk zijn als ze dat ook komende weken vol kunnen houden. Een prijs in het voorjaar verdienen ze dan zeker.

Wortel 1 april 2019 om 16:14

Ze waren erg sterk, ik zou dan toch wel een beetje teleurgesteld zijn met een 5de plek. Ze hadden denk ik beter om te beurt aan kunnen vallen dan vol voor de sprint te gaan. Ik vond het ook heel opvallend dat ze enorm veel energie staken om Terpstra terug te halen, het leek zelfs alsof het daarom te doen was, waarbij ze vervolgens 3 man uitgespeeld hadden

yo-eddy 2 april 2019 om 08:15

Juist, alle kaarten op van Poppel in een groep waar nog veel goede (betere) sprinters in zitten is een te groot risico.

Headlines

Materiaalzone

Populair