zaterdag 23 juli 2022 om 10:45

Jumbo-Visma kan niet verliezen – WIELERFLITS UPDATE #22

Video Jumbo-Visma is nog één horde verwijderd van Parijs. Normaal gesproken mag de tijdrit van Marival naar Rocamadour geen struikelblok meer zijn voor geletruidrager Jonas Vingegaard. Zijn ploeg mikt met zowel hem als Wout van Aert wel op de zege. Laat de ploeg dan helemaal geen kruimels over voor de concurrentie? Bekijk nu de WielerFlits Update!

De nieuwe najaars-editie van RIDE is nu verkrijgbaar! In ons najaarsnummer kijken we vooruit naar de periode waarin ploeteren door regen & modder centraal staan. Met o.a. een uitgebreide reportage met gravelaar Niki Terpstra. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting! 

Dat gebeurde alvast niet in de negentiende etappe naar Cahors. Daar kreeg Christophe Laporte zijn enige kans van deze Ronde van Frankrijk, maar de thuisrijder verzilverde die mogelijkheid wel direct. Daarover meer en ook de op handen zijnde transfer van Stefan Küng naar Team DSM gaat niet onopgemerkt voorbij. Zit er nog meer aan te komen? Onze verslaggevers Maxim Horssels en Youri IJnsen praten je volledig over alles bij in de nieuwe WielerFlits Update!

Beluister de podcast hier:


De WielerFlits Update is ook te beluisteren als podcast
iTunes
Spotify
RSS-feed

 
1 Reacties
Sorteer op:
23 juli 2022 20:25
Lang leve de ketonen….

Reacties zijn gesloten.