Josse Wester mist de slag in Ronde van Hank, Bas Tietema vierde
zondag 12 september 2021 om 16:39

Josse Wester mist de slag in Ronde van Hank, Bas Tietema vierde

Josse Wester heeft de Ronde van Hank niet gewonnen. De vlogger van YouTube-kanaal Tour de Tietema moest genoegen nemen met een 26ste plaats. Zijn ploegmaat en naamgever van het kanaal Bas Tietema eindigde in de Brabantse amateurkoers als vierde.

De razendsnelle opkomst van Tour de Tietema
Tour de Tietema vergaarde in korte tijd bekendheid met de originele manier waarop ze verslag doen van de wielersport. We spreken de mannen voor een artikel in RIDE. Lees het hele verhaal op Ridemagazine.nl

Het winnen van de wedstrijd in de categorie sportklasse (40 km.) was het grote doel van hun meest recente videoserie ‘Josse gaat voor goud’. Maar in Hank zat winnen er niet in voor Wester. “Er viel een renner voor me, daardoor miste ik de slag”, blikte Wester na afloop terug bij BN De Stem.

De zege ging naar Jelle van Stekelenburg, die in de finale Cas Graafmans versloeg. Tietema, die wel meezat in de voorste groep, kwam vijf seconden na de winnaar over de finish als vierde.

Bij de elites, die een criterium over 80 kilometer reden, ging de zege naar Jesper Rasch (SEG Racing Academy) die in een massaspurt onder anderen Thomas Mijnsbergen en Jos Koop versloeg.

RIDE Magazine
8 Reacties
Sorteer op:
12 september 2021 17:00
Spoiler alert
    12 september 2021 17:05
    Inderdaad... Bedankt wielerflits
    12 september 2021 18:43
    Volgens mij hebben zij dit al zelf via de 'socials' gedeeld. Alleen dan nog niet via YouTube.
12 september 2021 17:06
Beter titel aanpassen zonder resultaten zodat men kan kiezen om artikel wel of niet te lezen
12 september 2021 18:48
Die Josse is wel heel erg in zichzelf gaan geloven.. start tussen mensen die fulltime werken en in sommige gevallen gisteravond nog een drankje teveel gedronken hebben. De progressie van het afgelopen jaar is best indrukwekkend, maar mag ook wel op die leeftijd
12 september 2021 18:48
Instagram deed hem al live
13 september 2021 11:45
Bij eurosport hebben ze er ook een handje van om alvast de andere uitslagen te spoileren tijdens een wedstrijd, jammer is dat. Eris geen reet aan om een wedstrijd te kijken als je de winnaar al weet.

Wel hele leuke filmpjes die die gasten maken, je ziet het wielrennen van een hele andere kant.
14 september 2021 06:59
Gaan we nu serieus sportklasse koersen op Wielerflits zetten? :')

Reacties zijn gesloten.