Jeff Vermeulen maakt terugkeer in peloton bij CT Jo Piels

maandag 22 september 2014 om 18:25

Jeff Vermeulen maakt komend seizoen zijn comeback in het wielerpeloton bij CT Jo Piels. De sprinter, vorig jaar in dienst van Metec, werd twee keer positief gestest op doping en vervolgens voorlopig geschorst door de UCI. Hoewel er nooit een straf werd uitgesproken, zette zijn ploeg hem aan de kant.

“Ik ben enorm blij dat ik voor Cyclingteam Jo Piels mag rijden en ik heb er ook heel veel zin in. Ik heb dit jaar hard doorgetraind en wil volgend jaar mijn benen laten spreken”, schrijft Vermeulen verheugd op zijn Facebookpagina. “Zij hebben mij als sporter en als mens met open armen en volledig vertrouwen ontvangen”, Aldus de tweevoudig ritwinnaar van Olympia’s Tour 2013.

Ploegleider Han Vaanhold is blij met zijn nieuwe aanwinst. “Jeff verdient een tweede kans. Zijn onschuld is bewezen en wij waren op zoek naar een nieuwe sprinter, aangezien Geert van der Weijst vertrekt. Met Jeff Vermeulen hebben we een veelwinnaar binnengehaald en iemand die de jonge renners wegwijs kan maken. Ook in alles wat hij de afgelopen anderhalf jaar heeft meegemaakt,” zegt Vaanhold.

Lees ook:
Jeff Vermeulen voorlopig geschorst door KNWU

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone