Jarige Jasper Philipsen kijkt ernaar uit om alles te geven
foto: Cor Vos
zaterdag 2 maart 2019 om 11:47

Jarige Jasper Philipsen kijkt ernaar uit om alles te geven

Voor Jasper Philipsen valt Omloop Het Nieuwsblad op een bijzondere dag dit jaar. De Belg van UAE-Team Emirates viert vandaag namelijk zijn 21e verjaardag en maakt voor het eerst zijn opwachting in de Vlaamse voorjaarsklassieker. Hij is te spreken over zijn conditie en hij hoopt er voorzichtig op dat hij zich vast aan het thuispubliek kan tonen.

“Bij het ontbijt feliciteerde iedereen me, dus dat was wel plezant”, vertelde Philipsen vooraf aan Sporza. Cadeautjes kreeg hij nog niet, maar misschien kan hij zich er zelf vast een schenken met een mooi optreden. “Het zou heel leuk zijn als ik al iets kan laten zien. Ik kijk ernaar uit om alles te geven en we gaan zien wat er dan uit de doos komt.”

“Dit geeft wel een beetje spanning”, zei hij, terwijl de ploegen werden voorgesteld op de wielerpiste van Het Kuipke in Gent. “Het is een heel andere ervaring dan de voorbije wedstrijden in Australië en de Algarve. Maar ik kijk er enorm naar uit om aan het voorjaar te beginnen. Dit jaar is wel echt een grote ontdekkingstocht, maar ik denk wel dat ik in goede conditie ben.”

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
2 maart 2019 12:42
we gaan zien wat er dan uit de doos komt, is dat Vlaams of zo?
Anyways proficiat.

Reacties zijn gesloten.