Israëlische Rotem Gafinovitz per direct naar Bingoal-Chevalmeire

Israëlische Rotem Gafinovitz per direct naar Bingoal-Chevalmeire

© Cor Vos

woensdag 2 juni 2021 om 21:29

Het continentale damesteam Bingoal-Chevalmeire, met Thalita de Jong als kopvrouw, heeft Rotem Gafinovitz aangetrokken. De 28-jarige Israëlische zal deze zomer al in actie komen voor de ploeg van manager Davy Wijnant.

Na een jaartje (2018) bij WaowDeals, waar ze ploeggenote was van Marianne Vos, verhuisde Rotem Gafinovitz naar Canyon-SRAM, dat sinds vorig jaar deel uitmaakt van de WorldTour.  Bij Canyon bleef de Israëlische twee seizoenen, waarna ze vanaf 1 januari van 2021 de kleuren van InstaFund La Prima verdedigde.

Maar haar verblijf bij het Canadese team was dus maar van korte duur. Gisteren tekende ze een overeenkomst met Bingoal-Chevalmeire, dat deze zomer nog een extra kracht kon gebruiken. Gafinovitz maakt haar debuut voor het team in de Ronde van België en blijft minstens tot eind dit jaar in dienst, met een optie op een verlenging voor 2022.

Gafinovitz op het WK Tijdrijden in Imola – foto: Cor Vos © 2020

Dit artikel delen:

1 Reactie

Sagan=hulk 2 juni 2021 om 22:13

Goed transfer van Bingoal. Ze hebben misschien wel 14 dames onder contract, maar het zijn er toch maar een stuk of vijf die profwaardig zijn. Met Gafinovitz komt er daar nu een nieuwe bij. Hopelijk kan het team geleidelijk aan afscheid nemen van de dames die niet goed genoeg zijn voor het profniveau en ze vervangen door betere renners.

Volg hier

Headlines

Materiaalzone

Populair