Hugo Houle trots na derde plaats: “Zeker als je kijkt naar de namen in vlucht”
De Canadees, rechts in beeld achter Wright - foto: Cor Vos
vrijdag 15 juli 2022 om 18:22

Hugo Houle trots na derde plaats: “Zeker als je kijkt naar de namen in vlucht”

Hugo Houle heeft in de dertiende etappe van de Tour de France beslag gelegd op plaats drie. De Canadees van Israel-Premier Tech moest zich in de sprint gewonnen geven tegen Mads Pedersen en Fred Wright. “Het is mijn beste prestatie in de Tour, ik ben trots op dit resultaat.”

De nieuwe najaars-editie van RIDE is nu verkrijgbaar! In ons najaarsnummer kijken we vooruit naar de periode waarin ploeteren door regen & modder centraal staan. Met o.a. een uitgebreide reportage met gravelaar Niki Terpstra. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting! 

“Ik ben echt blij dat ik in de finale bij Mads Pedersen kon blijven en uiteindelijk als derde kon finishen. Met deze namen in de ontsnapping, mag ik trots zijn op dit resultaat”, vertelde de 31-jarige renner op de sociale media van zijn ploeg. “Het is beste prestatie in de Tour.”

Houle is overigens bezig aan een sterk en constant seizoen. In de Ronde van Zwitserland eindigde hij in zeven van de acht etappes in de top-30, maar ook in het voorjaar toonde hij nu en dan. De Canadees is bezig aan zijn vierde Ronde van Frankrijk. In 2020 eindigde hij nog als zevende in een overgangsrit naar Sarran, toen Marc Hirschi won.

 
1 Reacties
Sorteer op:
15 juli 2022 20:52
Danku Hugo voor het onverwacht hoge aantal goedkope punten in de sporza tourmanager

Reacties zijn gesloten.