Hoogerland: “Het zal overleven worden”

dinsdag 12 juli 2011 om 10:29

Johnny Hoogerland is de rustdag goed doorgekomen. Dat vertelde de drager van de bolletjestrui tegen BN/De Stem. “Ondanks alle drukte heb ik toch m’n rust kunnen pakken,” aldus Hoogerland.

Met 33 hechtingen staat hij dinsdag aan de start van de tiende etappe. “Hopelijk blijven de zwellingen weg. Een trainingsritje met m’n vader viel ook niet tegen. Natuurlijk is het kinderspel bij wat me vandaag te wachten staat, maar toch. Het zal overleven worden.”

Hoogerland moest de voorbije dagen ook de nodige aandacht besteden aan de afwikkeling van zijn ongeval. “De chauffeur van de wagen die me aanreed is trouwens een vrouw. Niet dat dit heel veel uitmaakt, maar ze kan een flinke douw verwachten. Ik heb twee uur bij de Franse politie gezeten. Die wilden van de hoed van de rand weten,” aldus Hoogerland. “Het zal wel op een rechtszaak uitdraaien. Heel vervelend allemaal, maar ook terecht. Het zou onbevredigend zijn dat zo’n zwaar incident met een sisser zou aflopen. Ik ben niet uit op wraak, maar er moet wel gerechtigheid komen.”

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair