Tour Down Under verlengt met naamsponsor, Honoré geeft op met koorts

zaterdag 19 januari 2019 om 14:00
Tour Down Under verlengt met naamsponsor, Honoré geeft op met koorts

foto: Cor Vos

Wielerflits Kort

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over de langere samenwerking tussen de Tour Down Under en naamsponsor Santos en over Mikkel Frølich Honoré.

Naamsponsor bindt zich nog eens drie jaar aan Tour Down Under

Naamsponsor Santos heeft zich voor nog eens drie jaar verbonden aan de Tour Down Under. Dat maakte de organisatie van de Australische rittenkoers vandaag bekend. Santos ondersteunt het evenement al sinds 2010. Vanuit deelstaat Zuid-Australië, waar de wedstrijd wordt gehouden, wordt opgetogen gereageerd. “We zijn zeer verheugd dat Santos zich nog eens drie jaar aan de Tour Down Under verbindt”, reageert minister David Ridgway. “Santos’ partnerschap is van cruciaal belang gebleken bij de aanhoudende groei en het succes van dit evenement.”


Hoge koorts dwingt Mikkel Frølich Honoré tot opgave

Mikkel Frølich Honoré verscheen niet meer aan het vertrek van de vijfde etappe van de Tour Down Under. Hoge koorts zorgde ervoor dat de pas 21-jarige Deen van Deceuninck-Quick Step de Australische rittenkoers vroegtijdig moest verlaten. “Onze ploegdokter Toon Cruyt nam die beslissing omdat hij in de loop van de avond hoge koorts had en zich niet lekker voelde”, lichtte ploegleider Rik Van Slycke toe aan Het Nieuwsblad. “Zonde, want onze jonge Deen was goed bezig. Maar als de koorts stijgt tot veertig graden neem je geen risico.”

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Materiaalzone