Hester en Graf eerste leiders in Zesdaagse van Bremen

vrijdag 10 januari 2020 om 09:07
Hester en Graf eerste leiders in Zesdaagse van Bremen

foto: Cor Vos (archief)

Andreas Graf en Marc Hester leiden de Zesdaagse van Bremen na de openingsavond. De Oostenrijker en Deen wisten meteen een ronde voorsprong te pakken op vijf koppels, waaronder de koppels Morgan Kneisky-Theo Reinhardt, Wim Stroetinga-Nico Selenati en Nils Politt-Kenny De Ketele. 

Het ging er op de eerste avond van de Noord-Duitse wielerzesdaagse hard aan toe, aangezien meer dan de helft van het deelnemersveld op drie ronden of meer werd gereden. Alleszeggend is het echter nog niet: de wielerbaan is Bremen is net als die in Gent ‘maar’ 166 meter lang, waardoor een ronde sneller gepakt kan worden.

Opvallende naam in de Zesdaagse van Bremen is Nils Politt. De Duitser maakt in Bremen eenmalig een uitstapje naar de baan. Samen met tweevoudig winnaar Kenny De Ketele bezet hij momenteel de vierde plaats.

Dit artikel delen:

3 Reacties

LB108 10 januari 2020 om 09:36

@redactie, Graf is Oostenrijker en ook Hester lijkt me geen Duitser ;)

0
girardengo 10 januari 2020 om 12:36

In vroeger dagen heb ik in Antwerpen wel eens zitten bijhouden hoeveel ronden een koppel pakte of terugpakte en vergeleken met wat de jury deed. Daar klopte gewoon niets van. Een koppel kreeg bijvoorbeeld een in plaats van drie ronden toegewezen. Voor mij reden om de uitslagen niet helemaal serieus te nemen. Dat probleem zal tegenwoordig wel niet meer bestaan?

0
Polleke 10 januari 2020 om 15:21

Ze zullen misschien beter tellen tegenwoordig maar ik zou het nog steeds niet helemaal serieus nemen…

0

Headlines

Populair

Materiaalzone