Heinrich Haussler verlengt tot eind 2023 bij Bahrain Victorious

zaterdag 24 september 2022 om 15:37
Heinrich Haussler verlengt tot eind 2023 bij Bahrain Victorious

foto: Cor Vos

Heinrich Haussler is ook volgend seizoen nog te zien in het profpeloton. De 38-jarige renner heeft voor één jaar bijgetekend bij zijn huidige ploeg, Bahrain Victorious. Dat meldt het team op sociale media.

Haussler sloot zich in 2016 aan bij Bahrain Merida, zoals Bahrain Victorious destijds nog heette. 2023 zal dus zijn zevende seizoen voor de ploeg uit het Midden-Oosten worden. De laatste jaren rijdt Haussler voornamelijk in dienst, al mag hij soms nog voor eigen kansen gaan. Zo werd hij in 2021 nog vierde in de Omloop Het Nieuwsblad en tiende in Parijs-Roubaix. Zijn meest in het oog springende resultaat van dit jaar is een tiende plaats in de Minerva Classic Brugge-De Panne.

Dit artikel delen:

2 Reacties

Erik de Vlaming 24 september 2022 om 17:47

Hij rijd dus nog steeds rond! Ik weet nog dat hij in de tour de France een mooie etappe in de regen in de Vogezen wist te winnen.

Volgens mij een geval die in die jaren strak stond van de doping en de laatste jaren niet meer.

0
zietemgaan 26 september 2022 om 01:54

Dat hij als 38 jarige bujtekent en Teuns vlugvlugvlug geloosd werd, maakt dat laatste toch echt des te opmerkelijker.. HH zal goedkoper zijn akkoord, maar presteert ook nauwelijks nog en Teuns was – plots? – een man die voor overwinningen voor de ploeg zorgde

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone