Groenetruisponsor Skoda langer partner van de Tour de France

woensdag 6 maart 2019 om 13:28
Groenetruisponsor Skoda langer partner van de Tour de France

foto: Cor Vos

Škoda en de Tour de France-organisator ASO hebben hun partnerschap uitgebreid tot 2023. Het van oorsprong Tsjechische automerk ondersteunt de Tour al vijftien jaar en blijft dat ook de komende jaren doen, maakten beide partijen vandaag bekend. Sinds enige jaren sponsort Škoda ook de groene puntentrui.

De verlengde samenwerking heeft niet alleen betrekking op de Tour de France, maar ook op andere wielerkoersen die door de ASO worden georganiseerd: de Vuelta a España, Parijs-Nice, Critérium du Dauphiné, Parijs-Roubaix, de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik. Škoda vergroot zijn rol in de wielersport en gaat ook Parijs-Tours en de Ronde van Catalonië ondersteunen.

“Škoda is een essentiële partner voor de Tour de France en de koersen die we organiseren”, reageert ASO-baas Christian Prudhomme. “Tijdens de Tour is de rode juryauto meer dan een auto. Het is een controletoren, een kantoor en een gewaardeerde en vertrouwde vriend. We zijn dan ook blij dat we de samenwerking met deze efficiënte, betrouwbare en dynamische partner.”

Dit artikel delen:

1 Reactie

AnderJ 6 maart 2019 om 13:52

Mooi die verdere commitment. Bedoelen jullie verder niet dat het partnerschap is "verlengd" in plaats van "uitgebreid"? In jullie artikel staat namelijk alleen dat de overeenkomst is verlengd, maar niet dat er bijv. meer sponsoractiviteiten gaan vallen onder de overeenkomst. Ook het persbericht van Skoda zelf heeft het over een verlenging en niet over een uitbreiding (https://www.skoda.nl/nieuws/skoda-verlengt-sponsorcontract-met-tour-de-france-organisator-aso-tot-2023/).

Headlines

Materiaalzone

Populair