Grieperige Van der Breggen past voor Omloop Het Nieuwsblad

vrijdag 28 februari 2020 om 10:04
Grieperige Van der Breggen past voor Omloop Het Nieuwsblad

foto: Cor Vos (archief)

Anna van der Breggen zal morgen niet deelnemen aan Omloop Het Nieuwsblad voor vrouwen. De renster van Boels-Dolmans kampt met griep en is niet fit genoeg om te starten. Van der Breggen zal worden vervangen door Skylar Schneider.

De voormalig wereldkampioene was een van de favorieten voor de zege in Omloop Het Nieuwsblad, na haar optreden in de Ronde van Valencia voor vrouwen. Van der Breggen soleerde op knappe wijze naar de ritzege in Finestrat en kroonde zich enkele dagen later tot eindwinnares van de 2.2-wedstrijd.

Boels-Dolmans kan zaterdag dus niet beschikken over de extra klasse van Van der Breggen, maar de Nederlandse formatie rekent wel op de winnares van vorig jaar, Chantal Van den Broek-Blaak, Christine Majerus, Jip van den Bos, Eva Buurman, Lonneke Uneken en Schneider.

Dit artikel delen:

5 Reacties

Wheely 28 februari 2020 om 10:08

Oh nee toch, zij ook al!

vanSpringel 28 februari 2020 om 10:16

Ja, ’t heerst hè !

Jowinho 28 februari 2020 om 11:55

coranavirus?

Hoebele 28 februari 2020 om 12:23

Geen Anna VDB, maar wel Jip VDB en tegenwoordig ook Chantal VDB

chasse patat 28 februari 2020 om 13:29

Op zich opmerkelijk dat er zo veel wielrenners ziek worden. Er is momenteel alleen een duidelijke Influenza epidemie vanaf Zuid-Duitsland, Oostenrijk en heel Zuid Oost Europa en in Luxemburg. (Bron: https://www.virologie.meduniwien.ac.at/wissenschaft-forschung/virus-epidemiologie/influenza-projekt-diagnostisches-influenzanetzwerk-oesterreich-dinoe/aktuelle-saison-20192020 ) Half januari was al het hoogtepunt in Portugal en Spanje. Dit zijn dan ook direct de risicolanden voor als er een Corona-virus bij komt. (veel mensen met verminderde weerstand) .

Headlines

Materiaalzone

Populair