Greg Van Avermaet: “Het liefst blijf ik bij CCC”

vrijdag 31 juli 2020 om 13:33
Greg Van Avermaet: “Het liefst blijf ik bij CCC”

foto: Cor Vos

Het gerucht dat Greg Van Avermaet naar AG2R La Mondiale vertrekt, wordt steeds nekkiger. Maar Van Avermaet is duidelijk: “Ik houd alle opties open. Ik wil eerst afwachten wat er met deze ploeg gebeurt.”

“Ik heb vertrouwen in Jim Ochowicz, die momenteel een nieuwe sponsor zoekt”, zo laat hij weten aan Het Laatste Nieuws. “Het liefst blijf ik bij deze ploeg. Ik wacht op zijn beslissing. Daarna zal ik knopen doorhakken.” CCC zou momenteel met de Manuela Fundacion in onderhandeling zijn over een overname.

Strade Bianche
Van Avermaet start zaterdag in het oranje tenue van Team CCC in de Strade Bianche, Een wedstrijd die hij nog nooit won, maar waar hij wel vaak kort eindigde. “Ik mik meteen op de zege. Dat doe ik overal”, klinkt de Vlaming ambitieus.

Toch zijn er ook twijfels, omdat er geen voorbereidingskoersen zijn geweest. “Het is toch wel nieuw”, eindigt hij. “Het wordt afwachten hoe alles zal evolueren en hoe de benen zullen reageren na een periode zonder competitie.”

Dit artikel delen:

2 Reacties

LB108 31 juli 2020 om 13:43

Heeft toch al lang bij Israel getekend..
Dus tenzij die twee ploegen samengaan blijft hij dus niet bij Ocho..

Boogie-dope 31 juli 2020 om 22:49

Greg toch, had al een veel indrukwekkender palmares kunnen hebben als ie voor een echte topploeg met stevige klassieke kern reed.

Headlines

Materiaalzone

Populair