Girobaas over Geraint Thomas: “Natuurlijk willen we hem erbij hebben”

woensdag 23 januari 2019 om 20:20
Girobaas over Geraint Thomas: “Natuurlijk willen we hem erbij hebben”

foto: Cor Vos

Mauro Vegni, de baas van de Giro d’Italia, zou Geraint Thomas graag aan de start zien verschijnen van de Italiaanse rittenkoers. De Brit van Team Sky dubt nog over zijn deelname, maar Vegni zou hem graag verwelkomen. “Wat kan ik zeggen? Natuurlijk willen we hem erbij hebben.”

“We hebben een mooie koers voor hem met sterke tegenstanders. Het is een koers waar niet één renner gaat domineren. Kortom, een uitdagende wedstrijd voor een sterke renner”, vertelde Vegni aan Cycling Weekly.

Thomas leek aanvankelijk vastberaden alles op de Tour de France te zetten, maar zette onlangs toch de deur weer op een kier. Welke rol de Brit dan zou bekleden in de Giro, is niet bekend. Sky bevestigde reeds dat Egan Bernal de aangewezen kopman is voor La Corsa Rosa.

Dit artikel delen:

5 Reacties

Matje VdP 23 januari 2019 om 21:07

Lijkt me sterk…

Romāns Vainšteins 23 januari 2019 om 21:14

why ?

Romāns Vainšteins 24 januari 2019 om 08:12

SKY komt nota bene met the prodigy en il Trattore aantreden en Vegni gaat zitten mauwen om het steriele washandje ? Snap er geen bal van.

LaurentJalabert 24 januari 2019 om 09:17

Ben benieuwd of Thomas nog een platte prijs zal rijden dit jaar!

Samlambeej 24 januari 2019 om 14:49

Vegni is een beetje gulzig. Hij wil een Tour zonder toppers. Echter Thomas, Froome en hun trein moet je er niet bij hebben.

Headlines

Materiaalzone

Populair