Giro d’Italia op WielerFlits: Dit gaan we doen!

zaterdag 11 mei 2019 om 07:27
Giro d’Italia op WielerFlits: Dit gaan we doen!

foto: Cor Vos

In Bologna start vandaag de 102e editie van de Giro d’Italia. WielerFlits zet ook dit jaar weer een tandje bij zodat jij niks hoeft te missen van de strijd om de roze trui.

Dagelijkse voorbeschouwingen
De Giro d’Italia op WielerFlits begint met uitgebreide voorbeschouwingen op het parcours en de leiderstruien. Tijdens de Giro publiceren we iedere dag om 19.00 uur een voorbeschouwing op de etappe van de volgende dag, natuurlijk voorzien van een analyse van de favorieten voor de ritzege.

Liveticker
Nieuw tijdens de Giro is onze liveticker. Wanneer je de etappe niet op televisie kunt kijken omdat je bijvoorbeeld op je werkt zit, op school of onderweg bent, dan houden wij je op de hoogte met ons liveblog. De community kan de koers met elkaar bespreken in de chatbox. Het liveblog en de chat zijn ook makkelijk te gebruiken op je mobiele telefoon of tablet.

WielerFlits’ pooltips

Kan jij nog een goede tip gebruiken voor je Giropool? Klik dan op de video. In onze videoserie WielerFlits pooltips geeft Youri IJnsen tien namen die je wellicht punten kunnen opleveren om je vrienden, collega’s en familieleden te verslaan.Live in Italië
Zoals je wellicht al hebt gemerkt is ook WielerFlits weer vertegenwoordigd in de Giro d’Italia. Verslaggever Maxim Horssels is afgereisd naar Bologna om verslag te doen van de aanloop en de eerste dagen van de drieweekse door Italië. Halverwege de Giro pikken we draad weer op om weer met unieke content vanaf locatie te komen.

WielerFlits Podcast

Wist je al dat de WielerFlits Podcast terug is? Nee? Bij dezen dan. De uitzendingen (die we livestreamen) bevinden zich nog in de pilotfase. Je kunt de show (terug)kijken op ons YouTube-kanaal of beluisteren via Spotify, iTunes en in je favoriete podcastapp.

Iedere vrijdag rond 16u livestreamen we een nieuwe aflevering. Tijdens de Giro verschijnen ook een aantal bonusafleveringen.

Social media
Op social media zijn we overal te vinden waar jij ook bent. Zorg dat je WielerFlits volgt voor zowel luchtige updates op Instagram Stories van onze man in Italië tot onze overzichtelijke nieuwsstroom op Twitter.

WielerFlits is te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Abonneer je ook op YouTube-kanaal om geen video te missen.

Dit artikel delen:

2 Reacties

pirazzi 11 mei 2019 om 07:33

Waar ik nieuwsgierig naar ben: hoe ging de loting van etappe 1, met 22 bingo balletjes of papiertjes of via een computer?

sboontjes 14 mei 2019 om 20:35

@Youri, je bent goed bezig op ploegleider! Als je ook nog de dagwinnaars voorspelt kan je nog meer punten pakken.

Headlines

Materiaalzone

Populair