Geen breuken voor gevallen Adam Yates

maandag 5 oktober 2020 om 09:31
Geen breuken voor gevallen Adam Yates

foto: Cor Vos

Adam Yates heeft geen breuken overgehouden aan zijn val in Luik-Bastenaken-Luik. Wel moet de renner van Mitchelton-Scott, die komend seizoen uitkomt voor Team Ineos, tijd herstellen van een enkelblessure, die hij opliep.

Yates was de kopman van Mitchelton-Scott in Luik-Bastenaken-Luik, waar hij vorig jaar nog naar de vierde plaats was gereden. Deze keer moest de Britse ronderenner de strijd vroegtijdig staken, nadat hij op ruim negentig kilometer van de streep bij een val op een vluchtheuvel was betrokken. Hij kreeg nog wel een nieuwe fiets, maar wist vrijwel meteen dat het over was.

Nadien werd hij nagekeken, maar uit röntgenfoto’s bleek dat hij niets had gebroken. Wel heeft een enkelblessure enige hersteltijd nodig.

Dit artikel delen:

5 Reacties

Domestique 5 oktober 2020 om 09:40

Is die bril niet wat groot voor dat kleine koppie?

Spake Breekerd 5 oktober 2020 om 10:01

Brillen en helmen van MTS vind ik meestal niet om aan te zien.

bilthoven 5 oktober 2020 om 11:07

Einde seizoen of gaat hij toch nog de Vuelta rijden??

Duh 5 oktober 2020 om 11:27

Zal nog wel niet beslist zijn, anders was er wel iets van een afscheidsberichtje geweest vanuit de ploeg of Adam lijkt me.
Maar denk dat het moeilijk opladen is voor nog een grote ronde in november wetende dat je gaat verkassen.
Zelfde geldt voor een Bardet, Lopez, Porte, Martinez. De Plus en Woods zie er nog wel voor gaan…

harryjohan71 5 oktober 2020 om 11:43

De Plus kan er wel voor willen gaan. Het is alleen de vraag of hij goed genoeg is. Hofstede heeft in ieder geval aangetoond dat hij in vorm is. Vingegaard zou ik ook de Vuelta laten rijden. Er is dan nog 1plek over, waarvoor enkele kandidaten zijn, waaronder De Plus. Overige 5 zijn Kuss, Bennett, Gesink, Roglic en Dumoulin.

Volg hier

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone