‘Fundación Euskadi volgend jaar op ProContinentaal niveau’

maandag 29 juli 2019 om 13:16
‘Fundación Euskadi volgend jaar op ProContinentaal niveau’

foto: Cor Vos

Fundación Euskadi gaat komend seizoen koersen op een ProContinentale licentie. Momenteel makt de Spaans-Baskische ploeg nog deel uit van het continentale circuit, maar volgend jaar wil de ploeg een stap hogerop doen, meldt de Spaanse krant AS.

Vorig jaar trad Fundación Euskadi, dat onder leiding staat van Movistar-renner Mikel Landa, toe tot het continentale circuit. De ploeg rijdt in de oranje tenues, die doen terugdenken aan het roemruchte Euskaltel-Euskadi. Nu heeft de ploeg haar zinnen gezet op het ProContinentale circuit en volgende week zou de aankondiging definitief bekendgemaakt moeten worden.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Verweggistan 29 juli 2019 om 13:50

Ik dacht eerder nog gelezen te hebben dat Euskadi-Murias en Fundation zouden gaan samenwerken, met laatstgenoemde als CT opleidingsploeg. Dan weten we iig waar Landa volgend jaar rijdt. :)

0
GroeneTrui 29 juli 2019 om 14:17

Mooi als er weer een echte Baskische profploeg zou komen. Als Eustaltel-Euskadi ook voor het PCT-circuit hadden gekozen in plaats van het laatste jaar toch nog paniekaankopen te doen om toch nog in die WT te blijven dan hadden ze de voorbije jaren nog goede selecties kunnen opstellen en mee kunnen doen aan heel wat WT-wedstrijden.

0
Polleke 29 juli 2019 om 15:15

Landa 2 jaar bij Bahrein en dan bij zijn eigen ploeg uitbollen….U las het hier eerst…

0

Headlines

Populair

Materiaalzone