Flandriencross introduceert met Toyo Tires Trap nieuwe hindernis
Foto: Flandriencross
donderdag 23 november 2017 om 09:14

Flandriencross introduceert met Toyo Tires Trap nieuwe hindernis

De renners zullen aanstaande zondag tijdens de Flandriencross in Hamme een nieuwe hindernis moeten overwinnen. De derde manche in de DVV Verzekeringen Trofee introduceert de Toyo Tires Trap, een helling met verschillende treden van autobanden. “Een hindernis die de vaardigheid van de renners zeker op de proef zal stellen,” schrijft de organisatie.

“Met de technische kwaliteiten van de huidige generatie, met Mathieu van der Poel op kop, kijk ik van niets meer op. Aan een lage snelheid zullen er zeker renners zijn die hierover kunnen rijden”, voorspelt Erwin Vervecken, die namens organisator Golazo betrokken is bij het evenement. “Al zullen de weersomstandigheden daar zeker een belangrijke rol spelen.”

Vorig jaar werd de Flandriencross gewonnen door Mathieu van der Poel. Hij won eerder deze maand de DVV-cross op de Koppenberg en staat aan de leiding in de tussenstand. Zijn voorsprong op Lars van der Haar bedraagt veertien seconden. De Flandriencross wordt zondagmiddag uitgezonden door het Belgische Canvas.

RIDE Magazine
26 Reacties
Sorteer op:
23 november 2017 19:45
wat een hoop vreemde reacties hier toch allemaal slaan werkelijk nergens op

Reacties zijn gesloten.