zondag 3 september 2017 om 21:00

Filemon on Tour: El Barraco, het dorp van ‘Chava’ Jimenez

José Maria Jimenez was één van de beste Spaanse klimmers. Hij kwam tragisch aan zijn einde, maar in El Barraco herinneren ze vooral de mooie momenten.

RIDE Magazine
13 Reacties
Sorteer op:
3 september 2017 21:59
Ik weet niet of er mensen zijn die dit kijken, maar ik wil wel aangeven dat het van mij niet hoeft. In het geval dat het jullie geld kost, zou ik zeggen, mee ophouden. Als het geld oplevert en mensen kijken ernaar, lekker mee doorgaan.
3 september 2017 22:02
@Sammy ben het met je eens. Het is allemaal wat hap snap zonder echt toegevoegde waarde maar ik vermoed dat er een soort van sponsordeal achter zit waardoor het wat oplevert. Af en toe zie ik het bij de Bond films tussendoor komen maar anders zou ik het niet bekijken.
3 september 2017 22:15
Serieus? Ik vind het wel mooie items eigenlijk, door een gast die oprecht wielerliefhebber is. Blijf ze maar lekker posten!
3 september 2017 22:38
@castroviejo: als je naar die oude bond films kijkt dan weet je ook genoeg toch ;)

Vond dit item over chava overigens wel leuk
4 september 2017 00:01
Van mij hoeft het wel, ik kijk het elke dag.

Er was overigens sprake dat er een documentaire over Jimenez zou komen: http://www.cyclingnews.com/news/sastre-collaborates-with-makers-of-chava-jimenez-documentary/
Maar ik kan er verder niets over vinden helaas.
4 september 2017 00:23
Eigenlijk het leukste van Wielerflits, deze bijdragen van Filemon. Wielerverslagen zijn zeker als ze een vrij plichtmatige opsomming zijn vh koersverloop weinig interessant. De wielersport leent zich bij uitstek voor mooie verhalen, anekdotes, reportages, de video's van Filemon passen mooi in deze behoefte.
4 september 2017 01:28
Van mij mag het ook zekers blijven, mooie toevoeging kijk er graag naar!
4 september 2017 01:47
@col dan lees jij nooit hetiskoers zeker.
De filmpjes van filemon pakken mij niet echt. Ook als ik het onderwerp interessant vind. Ik vind hem gewoon niet zoveel aan ook al is het inderdaad wel te zien dat hij liefhebber is
4 september 2017 07:37
@Mwielerfan,

Ik lees hetiskoers en was jarenlang abonnee van de muur. Het verhaal om de koers heen en in de koers is vaak interessanter dan het verhaal van en over koers.
WF is een prima nieuws medium, maar het mag wat mij betreft best wat uitgebreider, meer historie, achtergrond verhalen, een goede beschouwing over de factoren die het geleverde vermogen beïnvloeden, trends in frame en algemeen de techniek.
Maar dat is een redactionele keuze.
4 september 2017 07:55
Filemon begint het steeds beter te doen, of je nou fan van hem bent of niet.
4 september 2017 08:39
Ik vind ze onderhoudend, deze Filemon filmpjes van enkele minuten. Leuke sfeerbeelden en hoe renners en diverse mensen behoorlijk spontaan reageren op zijn themaatjes en vragen. Veel leuker dan de voorspelbare 'mediagetrainde' teksten van renners tegenover de 'serieuze' pers (gaap!).
4 september 2017 08:56
@Sammysosa; hoe jij het opschrijft vind ik nou een hele goede manier van feedback geven! Je mening opschrijven en onderbouwen. Overigens ben ik het inhoudelijk helemaal niet met je eens. Maar smaken verschillen.
Ik vind de filmpjes van Filemon echt van toegevoegde waarde. Hij benadert de zaken net even anders waardoor je af en toe eens een ander kant van de wielrenners en de koers ziet. Leuk!
4 september 2017 11:21
Waar een mens zich al druk over kan maken.

Reacties zijn gesloten.