Fabio Jakobsen kopman in sprintritten BinckBank Tour

donderdag 9 augustus 2018 om 18:06
Fabio Jakobsen kopman in sprintritten BinckBank Tour

Quick-Step Floors trekt met een sterke selectie naar de BinckBank Tour. In de sprintritten van de enige WorldTour-rittenkoers door Nederland en België is Fabio Jakobsen de aangewezen man om voor dagsucces te strijden.

“Er zijn heel wat sprintkansen en wij hebben er vertrouwen in dat hij er zal staan”, zegt ploegleider Tom Steels. “Voor het algemeen klassement hebben we verschillende kaarten die we kunnen spelen. Hopelijk weten we een goed resultaat neer te zetten met het team dat we hebben samengesteld.”

De Belgische WorldTour-ploeg mikt voor het algemeen klassement op Niki Terpstra en Zdenek Stybar. Beiden renners wisten al eens de eindoverwinning te veroveren. Terpstra deed dat in 2016 en zijn Tsjechische ploegmaat in 2013.

De BinckBank Tour begint aanstaande maandag met een rit van Heerenveen naar Bolsward. Lees vanaf zaterdag alles over de BinckBank Tour in onze uitgebreide voorbeschouwing.

Dit artikel delen:

7 Reacties

boehoe 9 augustus 2018 om 19:25

Mooi dat deze jongen het vertrouwen in een wt-koers krijgt. Weinig koersdagen verder dit jaar. Ik ben benieuwd of hij zich in de toekomst in de voorjaarsploeg gaat knokken.

Harry Q 9 augustus 2018 om 19:50

Fabio gaat ons verrassen !

miguelon 9 augustus 2018 om 19:55

Die kon nergens beter zitten, zo'n topteam aan die leeftijd in z'n dienst!

Veloburto 9 augustus 2018 om 20:10

Zet ‘em op, Fabio!

ti-raleigh 9 augustus 2018 om 21:50

Fabio gaat niet verrassen, Fabio gaat een rit winnen. Niet alleen omdat Fabio een talentvolle sprinter is, maar vooral omdat Fabio bij QS rijdt. En die winnen overal.

Jan 9 augustus 2018 om 22:48

Was weer een klasse apart in Oostvoorne vanavond

williams 10 augustus 2018 om 09:58

Nadat Kittel met z’n staart tussen z’n benen ging lopen omdat hij bang was van Gaviria om vervolgens geen deuk meer te rijden in een pakje boter bewijst QS dat je met 4 sprinters, waarvan 2 absolute toppers en 2 in wording, harmonieus een seizoen kan afwerken. Ik vond
Kittel al een dikke loser toen hij QS verliet nadat ze hem hadden opgepikt vanuit de goot, zijn mentaliteit zet zich duidelijk verder bij zijn nieuwe werkgever.

Headlines

Materiaalzone

Populair