Fabio Jakobsen begroet met vuurwerkshow na terugkomst in Heukelum

dinsdag 7 september 2021 om 10:49

Fabio Jakobsen keerde in de Vuelta a España terug op het hoogste niveau. Op zijn 25ste verjaardag (31 augustus) won hij zijn derde etappe en zondag verzekerde hij zichzelf van de eindzege in het puntenklassement. Dat terwijl er dertien maanden geleden gevreesd werd voor zijn leven na de horrorcrash in de Ronde van Polen. Bij thuiskomst wachtte hem een heuse vuurwerkshow.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Dat blijkt uit een filmpje dat WielerFlits toegestuurd kreeg. Jakobsen kwam maandagavond thuis uit Spanje en kreeg in zijn woonplaats Heukelum een warm welkom van zijn West-Betuwse dorpsgenoten. Op de weg naar huis beantwoordde de sprinter overigens via WhatsApp de vele berichten die hij tijdens de Vuelta heeft ontvangen. Het leidde er zelfs toe dat de applicatie zijn nummer en account tijdelijk uit de lucht heeft gehaald, vermoedt hij. Dat plaatste de renner van Deceuninck-Quick-Step dinsdagmorgen op zijn Twitter-account.

Dit artikel delen:

1 Reactie

AustrianOak 7 september 2021 om 16:10

Geweldig, ik kon het hier helemaal zien. Wel verdiend Fabio!

0

Headlines

Populair

Materiaalzone