Elia Viviani showt Europese kampioenstrui

zaterdag 17 augustus 2019 om 18:35
Elia Viviani showt Europese kampioenstrui

Elia Viviani won het EK op de weg - foto: Cor Vos

Vorige week won Elia Viviani in Alkmaar het Europees kampioenschap wielrennen op de weg. Vandaag presenteerde Deceuninck-Quick Step, tot 31 december 2019 nog de werkgever van de pijlsnelle Italiaan, het kampioenstenue waarin hij zijn wedstrijden zal rijden.

“Toen ik twee jaar geleden naar deze ploeg kwam had ik veel doelen en ik ben het team dankbaar voor de hulp om ze te bereiken. Ik heb in alle grote rondes etappeoverwinningen geboekt, ik won afgelopen seizoen het nationaal kampioenschap en nu het EK. Het zijn twee prachtige titels en trui die voor altijd op mijn palmares staan. Het Europese tricot geeft nog meer motivatie voor de laatste doelen van dit seizoen”, zegt Viviani op de site van zijn ploeg.

Tijdens de Cyclassics Hamburg, een koers die de Italiaanse sprinter de afgelopen twee jaar wist te winnen, maakt Viviani voor het eerst in koers zijn opwachting in de kampioenstrui.

Dit artikel delen:

6 Reacties

Stoempen 17 augustus 2019 om 19:09

Leuk die voorkant, maar hoe ziet het van boven eruit?

koos1 17 augustus 2019 om 19:26

Niet de mooiste rui. Het is nu wel erg sponsornaam, sponsornaam en eronder was nog net wat plaats voor de blauw met de sterren van de EK trui.
Zijn er net als bij de WK trui regels hoe de EK trui eruit moet zien? Lijkt op de foto dat de Blauwe strepen met de sterren wat kleiner is dan bij Trentin afgelopen jaar (maar dat kan ook aan de foto liggen). Ook op de foto bovenaan met de orginele huldigingstrui lijkt het blauw een stuk hoger te komen.

Samlambeej 17 augustus 2019 om 21:02

a nope

Derierre de la course 17 augustus 2019 om 22:36

Het blauw van de sponsornamen is niet handig op de verschillende kleuren blauw van de Europese trui. Dus ze moesten “wat” zeg maar. Niet schitterend maar het het vloekt net niet. 6je

Pizzi 17 augustus 2019 om 22:37

Niet bepaald briljant, maar in ieder geval een stuk minder lelijk dan dat standaard Deceuninck–Quick-Step-truitje.

lander luypaert 17 augustus 2019 om 23:50

FDJ inderdaad de ploeg die er de mooiste tenue van maakt!!

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair