Dusan Rajovic zegeviert in tweede etappe Vuelta al Táchira

maandag 17 januari 2022 om 20:30
Dusan Rajovic zegeviert in tweede etappe Vuelta al Táchira

Rajović op archiefbeeld - foto: Cor Vos

De tweede etappe in de Vuelta al Táchira in Venezuela is gewonnen door Dušan Rajović. De 24-jarige Servische sprinter van Corratec, zondag al tweede in de openingsrit naar San Cristóbal, versloeg in Santa Bárbara de Barinas Johan Antonio Colon en Xavier Antonio Quevedo en is ook de nieuwe leider.

De bijna 150 kilometer lange etappe tussen Santa Ana en Santa Bárbara de Barinas was er eentje voor de rappe mannen in het peloton. In de openingsrit wist de Colombiaan Colon Rajović nog van de zege te houden, maar vandaag waren de rollen omgedraaid. Het is voor de snelle Serviër de eerste zege voor zijn nieuwe werkgever Team Corratec. Rajović reed vorig jaar nog voor de Franse formatie Delko.

De onlangs opgerichte wielerploeg Team Corratec heeft overigens grote ambities. Teammanager Serge Parsani wil met zijn Italiaanse team volgend jaar een ProTeam-licentie ontvangen. Dit jaar debuteert Corratec met een continentale licentie in het peloton. De ploeg is in elk geval goed begonnen aan 2022.

Dinsdag is het tijd voor de derde etappe van de Vuelta al Táchira. De start is in Socopó, de finish 131,8 kilometer verderop in Barinitas. Later in de week krijgen de renners nog enkele serieuze bergetappes voorgeschoteld.

Dit artikel delen:

5 Reacties

Marik 17 januari 2022 om 22:31

Heeft Dolfy live gekeken en ergens op een sinistere livechat verslag gedaan?

Dolfy 18 januari 2022 om 07:58

Grinnik nu is er wel een zender die wat er van uitzendt, maar vooral een praatprogramma met af en toe wat vage koersbeelden. Zelfs zo ‘slecht’ dat Tiz de link verwijderd had op diens pagina… :)

Marik 18 januari 2022 om 12:35

Hahaha je hebt het gewoon ook nog geprobeerd! Wat een held.

Handige Harry 17 januari 2022 om 22:46

Toch wel apart dat er in een land dat zoveel rode gebieden heeft (niet door covid19) toch gekoerst wordt.

Maillot à Pois 18 januari 2022 om 00:51

Rujano junior op plek 9!

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair