Deze artikelen lees je in de eerste editie van Ride

vrijdag 2 april 2021 om 21:00
Deze artikelen lees je in de eerste editie van Ride
Ride

Met trots presenteren we de eerste editie van Ride, een gloednieuw wielermagazine dat gemaakt is door de redactie van WielerFlits. Waar WielerFlits zich richt op het dagelijkse nieuws uit de koers, belicht Ride het plezier van het wielrennen. Met dit 188 pagina’s tellend debuutnummer slaan we een brug tussen naar wielrennen kijken en aan wielrennen doen.

In ons eerste nummer lees je onder meer een dubbel-interview met Mathieu van der Poel en Wout van Aert, interessante gesprekken met Tourwinnaar Tadej Pogacar en wereldkampioen Julian Alaphilippe, columns van Thomas De Gendt en Richard Plugge, een bezoek aan de mannen van Tour de Tietema, een reportage over de fietsavonturen van Robert Gesink, verhalen over de fameuze Col de la Loze en fietsen op Tenerife en nog veel meer mooie verhalen over de wielersport. De volledige inhoudsopgave presenteren we hieronder.

(klik op de afbeelding om deze te vergroten)

Wil je er zeker van zijn dat je een exemplaar van het blad in handen krijgt?
Bestel dan nu het magazine! Er is nog een beperkt aantal nummers beschikbaar. OP=OP.
Wanneer je het magazine nu bestelt, kan je het rond 9 april in de bus verwachten.

Bestel nu Ride Magazine


Wil je niets missen van de laatste ontwikkelingen rond Ride? Schrijf je dan in voor de Ride-nieuwsbrief.

Dit artikel delen:

18 Reacties

FDJ 12 maart 2021 om 15:15

Wordt dit trouwens een maandblad of per twee maanden of komt het onregelmatig uit afhankelijk van wat er te bieden is in de koers?

Martin van den Bosch 12 maart 2021 om 16:26

In 2021 vier keer. In april volgt een (digitaal) nummer voor beginnende fietsers, in juni het Tournummer (weer fysiek). Volgende nummer volgt in het najaar.

Romāns Vainšteins 13 maart 2021 om 09:29

Rammen jullie hem ook tot de nok vol met profielen en routekaarten? Als daar een dikke sectie van is vind ik het wel interessant misschien.

Wim Kruithof 18 maart 2021 om 12:40

Redactie,

hulde voor de primeur. Viel gister op de mat en ben er al aardig ingedoken. Ik volg Wielerflits al jaren, zij het met intervallen, maar in de tegenwoordige tijd meermaals per dag.

Mooi om te zien hoe een kleine website groeien kan.

Kelder is de Man 18 maart 2021 om 20:12

Ziet er top uit. Goede papierkeuze. Morgen lange treinrit voor de boeg, dit gaat wel helpen. Felicitaties met de Nr1.

iLLan 18 maart 2021 om 20:40

Ik ben ook zeer gecharmeerd van de papierkeuze, de voorkant ziet er prachtig uit en trekt direct de aandacht. Ook het formaat van het papier is een fijne keuze. Het voelt echt als een deluxe-uitgave van een tijdschrift.
De eerste artikelen lezen heerlijk weg. De verhalen uit het profwielrennen zijn dan ook voor mij de reden geweest om dit te gaan lezen. Voor deze prijs vind ik dit echt prachtig leesvoer.

Daarnaast proef ik op de eerste bladzijde ook de passie voor het wielrennen in het korte persoonlijke inkijkje in de redactie, en dat vind ik een heerlijk begin.

Ook het interview met 'WvA' en 'MvdP' leest heerlijk weg en bevat vooral ook heel interessante vragen die nog niet eerder aan de heren gesteld zijn.

Daarnaast voel ik stiekem ook een klein beetje trots als ik zie dat dit allemaal uitgegroeid is uit het kleine Wielerflits-siteje van jaren terug. Niet dat ik als gebruiker zoveel heb bijgedragen door de jaren heen, maar toch voelt door de open communicatie Wielerflits ook een heel klein stukje van mij. Ook daarom vind ik het leuk om op deze manier een beetje bij te kunnen dragen.

Bovenal hoop ik dat jullie als redactie ook genieten en trots zijn op deze bijzondere mijlpaal. Het is jullie gegund! En blijf ook genieten van het privilege dat jullie van je hobby je werk hebben kunnen maken!

Jan 19 maart 2021 om 07:20

Heerlijk die kleine lettertjes Martin!

alex_kooistra_ 19 maart 2021 om 10:22

Prachtig. En zoals anderen ook opmerken: papier is echt fijn! Ook de print ziet er goed uit. Ow ja, ook niet onbelangrijk: blad met inhoud! Heel blij mee, dank voor de noeste arbeid.

Secondant 22 maart 2021 om 05:10

Wow, verzending naar het buitenland kost EUR 20,00. Hoop dat de PDF versie snel beschikbaar komt!

Martin van den Bosch 22 maart 2021 om 13:58

NL+BE zijn de verzendkosten 2 euro.
Daar buiten zijn we echter genoodzaakt om meer te rekenen. Dat komt door de kosten die PostNL vraagt voor de verzending. Het magazine weegt immers 650 gram, waardoor het in de papieren gaat lopen.
EU buiten NL+BE is daarom 10 euro, verder weg 20 euro.

Secondant 23 maart 2021 om 03:30

Bedankt voor het antwoord Martin. Ik hoop op een snelle uitgave van een PDF versie. Betaal met alle liefde 10-15 euro voor een tijdschrift, maar 30 euro + een maand wachten (want zo lang doet PostNL er tegenwoordig over) gaat me iets te ver.

Godefriet 22 maart 2021 om 23:36

Waar blijft de Ride? Op 13 maart besteld en betaald.

Martin van den Bosch 25 maart 2021 om 17:03

Op 13 maart stond er op de bestelpagina de tekst dat het magazine in de week van 22 maart bezorgd wordt. In die week zitten we nu. PostNL heeft ons toegezegd dat het deze week alles op de mat valt. Verwachting is vrijdag, al houd ik nog een kleine slag om de arm.

Overigens was de tijd tussen bestellen en ontvangen te lang. Dat hebben we aangepast waardoor er bij toekomstige bestellingen sneller bezorgd wordt.

Mocht je nog niets ontvangen hebben, mail ons even op [email protected] of [email protected]

Marcel van Berkum 26 maart 2021 om 13:00

Waarom een Engelse titel voor een Nederlandstalig blad?

boehoe 28 maart 2021 om 10:42

Net als de start of the season box. De titel van het blad spreekt me ook niet echt aan. Al dat Engels komt me de neusgaten uit. Fantasieloos.

Ward 28 maart 2021 om 10:50

“Rijd” bekt ook niet. En het wielrennen zit vol met Engelse termen. Of dacht je dat MVDP met de bergfiets naar de Olympische Spelen trekt?
Cool concept, cool magazine. En wie het niets vindt, koopt het maar niet.

aedk 26 maart 2021 om 14:48

Mooi blad met een leuke extra bijlage over Boels Dolmans

jsprunk 5 april 2021 om 14:48

Ik heb hem inmiddels helemaal uit. Fijn magazine om te lezen, dus het Tournummer ga ik zeker ook wel bestellen.
Wat is daar het idee voor? Wielerflits in de gaten houden, of is het ook al mogelijk om een abonnement af te sluiten (voor de fysieke edities)?

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair