De belangrijkste bijzaak in het leven
zaterdag 5 maart 2022 om 06:00

De belangrijkste bijzaak in het leven

Podcast Eindelijk! Het Vlaamse voorjaar is begonnen. Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne werden twee koersen die opnieuw niet teleurstelde. Maar het was ook een week van grote internationale onrust vanwege de inval van Rusland in Oekraïne, met ook gevolgen voor de wielersport.

De razendsnelle opkomst van Tour de Tietema
Tour de Tietema vergaarde in korte tijd bekendheid met de originele manier waarop ze verslag doen van de wielersport. We spreken de mannen voor een artikel in RIDE. Lees het hele verhaal op Ridemagazine.nl

In deze aflevering van de WielerFlits Podcast bespreken Maxim Horssels en Youri IJnsen de gevolgen van de oorlog in Oekraïne op de wielerwereld. Ook passeert er een verhaal over Lennard Hofstede, die weer welkom is bij Jumbo-Visma, en wordt er vooruitgeblikt op Strade Bianche.

Daarnaast horen we Primož Roglič over zijn seizoensstart en alsof dat nog niet genoeg is, heeft Youri een speciaal item over de ‘Tietemania’ tijdens Kuurne-Brussel-Kuurne uit de hoge hoed getoverd. Beluister de nieuwe aflevering hieronder.

Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

 
8 Reacties
Sorteer op:
Goed dat jullie zijdelings een kritische noot plaatsen bij of het helemaal fris is dat Bingoal Bas sponsort, met zulke jonge kijkers. In hoeverre verleid je hier jong-volwassenen niet mee om het gokken op te pakken... eigenlijk is het vrij absurd hoe laconiek er in de mediawereld met gokbedrijven en de mogelijkheid tot gokverslavingen wordt omgegaan. Zeker met dit in gedachte: https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2415814-waarom-jij-overal-gokreclames-ziet "In de reclamecode staat dat gokbedrijven een tijdslot voor gokreclames toepassen en zich niet richten op kwetsbare groepen. Hieronder vallen volgens de code: minderjarigen, jongvolwassenen [...]."
  OK, ik wist niet dat Bingoal gokken was want ik ben immuun daarvoor maar sowieso weg er mee en verboden die nare zwendel ja. Gelijk ook -99 voor Bassie de gokclown
  Ach ja, een reclamecode. Scroll hier op deze site op een willekeurige pagina maar even naar beneden op wat voor tijdstip dan ook. Tussen ‘WK veldrijden 2022’ en ‘Over Wielerflits’ vinden we 2 keer een link naar een online casino en een link naar een bookmaker. Daarnaast nog pop-up advertenties van gokbedrijven.
  Niet om in details te verzanden, maar volgens mij is de grens op een platform als Wielerflits maximaal 25% van de bezoekers <13. Ik denk dat het Wielerflits publiek over het algemeen wat ouder is. Het publiek van Tietema daarentegen...
  4 maart 2022
  In hoeverre kan een website zijn eigen reclame bepalen? Is het niet een soort ‘doe mij maar reclame voor zoveel geld’-afspraak ongeacht wat het internet als reclame neerpleurt?
Die hele Tietemania is vooral iets wat WF probeert te pushen. De balans is sws al tijden zoek. Nico overijverig met zijn cyclo-dingen dominant aanwezig, maar dat komt vooral omdat de rest achter blijft.. is mijn bescheiden mening. Al eerder gezegd: er is ook helemaal geen homogeniteit. Niveau van de stukken varieert enorm. Maar net als het topic verbeterpunten, lijkt het aan dovemansoren besteed.
  5 maart 2022
  Wat zou je graag zien, Klootje? En waar schort het aan? Mijn DM staat hier eventueel ook open.
5 maart 2022
Die uitspraak van Strade Bianche doet wel pijn aan mijn oren.

Reacties zijn gesloten.