BORA-hansgrohe verlengt met fietsenfabrikant Specialized

donderdag 9 mei 2019 om 19:03
BORA-hansgrohe verlengt met fietsenfabrikant Specialized

foto: Cor Vos

Goed nieuws voor BORA-hansgrohe: de Duitse WorldTour-ploeg heeft het contract met fietsenfabrikant Specialized namelijk verlengd tot en met 2021. “Beide partijen profiteren van deze samenwerking”, zo vertelt teammanager Ralph Denk. “We maken onderdeel uit van de Specialized-familie.”

In het najaarsnummer van RIDE besteden we ruimschoots aandacht aan het komende WK en lees je onder meer interviews met Peter Sagan en Wout van Aert. Profiteer nu van onze abonnee-actie en krijg tijdelijk bij het afsluiten van een jaarabonnement ons najaarsnummer gratis. Bestel je RIDE liever los? Bestel dan nu het najaarsnummer van RIDE en krijg het gratis thuisbezorgd.

De ploeg heeft al vele successen geboekt op de Specialized. Zo won de formatie dit jaar alweer twintig wedstrijden. Niet alleen Denk is blij met de langere samenwerking. Ook uithangbord Peter Sagan is in zijn nopjes. “Ik kijk echt naar de komende jaren”, aldus de Slowaak. “Specialized is meer dan alleen een technische partner.”

“Ze hebben een cruciale rol gespeeld in mijn overwinningen. Ik won mijn eerste wereldtitel op een Specialized, toen ik in 2008 wereldkampioen junioren werd op de mountainbike”, zo vertelt Sagan, die al sinds 2015 nauw samenwerkt met het fietsenmerk.

Dit artikel delen:

Volg hier

Headlines

Materiaalzone

Populair