BORA-hansgrohe treedt toe tot Velon
foto: BORA-hansgrohe
maandag 2 juli 2018 om 12:27

BORA-hansgrohe treedt toe tot Velon

BORA-hansgrohe heeft na een partnerschap van ruim een jaar besloten om volwaardig lid te worden van Velon. Naast de tien WorldTour-ploegen die bij de oprichting betrokken waren, is de Duitse formatie nu de elfde formatie die zich bindt aan Velon. Dit maakt de ploeg zelf bekend in een persbericht.

De nieuwe najaars-editie van RIDE is nu verkrijgbaar! In ons najaarsnummer kijken we vooruit naar de periode waarin ploeteren door regen & modder centraal staan. Met o.a. een uitgebreide reportage met gravelaar Niki Terpstra. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting! 
Velon probeert als bedrijf het publiek mee te nemen in de koersen, door live data en video content te delen uit het peloton. Ook is het de bedenker van de Hammer Series, welke dit jaar voor het tweede jaar op rij verreden worden. Ook hier staat de toegankelijkheid voor het grote publiek centraal.

Ralph Denk, de ploegbaas van BORA-hansgrohe, is in zijn nopjes met de intensievere samenwerking. “Het is belangrijk dat er binnen de sport ook aan de toekomst wordt gedacht. Ik denk dat er een grote overlap is tussen de visie van Velon en die van mij met het oog op de toekomst van het wielrennen. Vandaar dat we ons bij Velon hebben aangesloten.”

Ook Peter Sagan is enthousiast over de nieuwe samenwerking. “Er zijn al heel veel mooie filmjes gemaakt tijdens de Ronde van Zwitserland en andere koersen. Het is goed dat de fans meer inzicht krijgen over hoe wielrennen op het hoogste niveau is”, aldus Sagan. “Er zal nog veel meer komen in de toekomst.”

 
1 Reacties
Sorteer op:
2 juli 2018 20:54
Doet Sagan dan mee in de Hammer series? Zou leuk zijn.

Reacties zijn gesloten.