Bob Jungels minstens twee maanden langs de kant

dinsdag 29 juni 2021 om 13:46
Bob Jungels minstens twee maanden langs de kant

foto: Cor Vos

Bob Jungels zal minstens twee maanden niet in actie komen als wielrenner. De Luxemburger is inmiddels geopereerd aan zijn vernauwde liesslagader. “Het is nu zaak om geduldig te zijn, aangezien er nog een lange weg te gaan is.”

De Luxemburgse renner van AG2R Citroën kampt al langere tijd met de blessure. Na een langere periode van pijn onderging Jungels verschillende onderzoeken om de oorzaak van zijn problemen te vinden. Nadat veel zaken waren uitgesloten, kon worden vastgesteld dat de 28-jarige renner last had van een vernauwde liesslagader.

Jungels is inmiddels twee keer geopereerd aan zijn lies en staat nu voor een lange revalidatieperiode. “Het is altijd jammer om thuis te zijn en niet te kunnen koersen, maar ik ben wel blij dat we nu weten waarom ik al tijden minder presteer. Ik sta nu minstens twee maanden langs de kant. Ik ga er nu alles aan doen om weer terug te keren op mijn oude niveau. Ik wil laten zien dat ik nog altijd kan presteren.”

Dit artikel delen:

6 Reacties

Romāns Vainšteins 29 juni 2021 om 13:56

Ingelost helemaal belofte nooit die zijn heeft

©Augustus

DeGroteMolen 29 juni 2021 om 14:01

Niet ? de klopt helemaal volgorde

vincenzo 29 juni 2021 om 14:47

Scherp gezien!

Marveloke 29 juni 2021 om 15:41

Niet mee eens. Het werd al vrij duidelijk dat Bobbles nooit een grote ronde zou gaan winnen. En zijn belofte in de klassiekers heeft hij redelijk ingelost door LBL en KBK te winnen. Wel werd hij daar geholpen door het teamwerk van QS, dat aardig afstopte. Maar toch, dat zijn betere klassiekers dan Olli en Sepke gewonnen hebben.

williams 29 juni 2021 om 15:11

Welkom in het rijtje Bob…
#Kittel#Viviani#Gaviria#Vandenbergh#Terpstra#Vermote#Gilbert#Richeze#Sabatini…

Melkzuur 29 juni 2021 om 17:46

Heb jij ooit gedacht dat van die renners het beste nog moest komen? Gaviria kan ik niet verklaren, maar van al de andere renners die je hierboven opnoemt, wist ik dat de kans erg klein was dat ze nog iets deftig zouden presteren/winnen. Dat geldt ook voor Jungels.
Het is een beetje makkelijk om mee te huilen met de wolven (pun intended) en te roeptoeteren dat geen enkele renner nog iets presteert na hun vertrek bij DQS, maar dat klopt niet altijd. Vaak zijn ze oud, of moeten ze het zonder goede sprinttrein doen en is het daarom allemaal wat minder. O.a. De Plus, Narvaez, Schachmann, Trentin, T. Martin, D. Martin, Kwiatkowski, Uran, Poels, De Gendt, Brambilla, Mas deden/doen het allesbehalve slecht na hun vertrek.

Headlines

Populair

Materiaalzone