Bingoal-Wallonie Bruxelles gaat verder onder een nieuwe naam

vrijdag 26 maart 2021 om 09:33
Bingoal-Wallonie Bruxelles gaat verder onder een nieuwe naam

foto: Cor Vos

Bingoal-Wallonie Bruxelles zal vanaf nu door het leven gaan als Bingoal Pauwels Sauces WB. De nieuwe sponsor Pauwels Sauzen heeft namelijk besloten om meer in het project te investeren.

Pauwels Sauzen kwam dit jaar de ploeg versterken en heeft na enkele maanden besloten om nog wat meer te investeren in de ploeg. “Pauwels Sauzen is zeer verheugd tweede sponsor te mogen worden van deze fantastische Belgische ploeg. We zien dat de ploeg steeds breder wordt en de sponsoren beter en beter in de kijker komen”, zo klinkt het in een persbericht.

“Dat de ploeg een thuis geeft aan jong talent en ervaren renners die zich nog graag in de kijker rijden, is voor Pauwels een belangrijke reden om juist deze ploeg te sponsoren.” Christophe Brandt, manager van Bingoal Pauwels Sauces WB, is maar wat blij met het nieuws. “We zijn zeer vereerd met de beslissing van Pauwels Sauzen om de reeds aanwezige steun nog verder te versterken”

“Onze start van het seizoen was uitstekend, met in het bijzonder de overwinning van Timothy Dupont in de Ster van Bessèges en de winst van Ludovic Robeet in Nokere Koerse. Daarnaast hebben we ook veel top-10 resultaten, met alomtegenwoordige renners. Deze zeer goede resultaten werkten motiverend voor Pauwels Sauzen om meer in ons team te investeren”, aldus Brandt.

Dit artikel delen:

7 Reacties

zietemgaan 26 maart 2021 om 10:07

klinkt gek, maar ze zijn blijkbaar echt internationale topper, volle bak export van … frietsauzen, haha. Dus ja budgetverhoging die eraan komt, kan wel eens interessant team worden, doen het alvast beter dan Intermarché-Wanty (en enkele andere WT teams)

FDJ 26 maart 2021 om 10:13

En toch is het mij in de supermarkt nooit opgevallen het merk pauwels sauces waardoor ik automatisch naar de flesjes van het 5 letterwoord grijp of het merk uit het sauzenhart van Nederland.

zietemgaan 26 maart 2021 om 10:21

ze produceren heel wat sauzen onder andere merkjes en hun sauzen in onze contreien zijn vooral de tubes frietsauzen in de frituren, vandaar :)

lo squalo dello Stretto 26 maart 2021 om 11:08

Idem hier; ik weet zelfs niet of ze in de supermarkt verkrijgbaar zijn maar vermoedelijk vooral in gebruik in frituren?

De Waalse concurrent Intermarché loopt inderdaad niet lekker (Bingoal is echter uitstekend begonnen) al wisten ze vrij laat dat ze WT gingen worden. Ik mag toch hopen dat dat team zich versterkt de komende transferperiode. Anderzijds hebben ze overal startrecht wat wellicht voldoende is voor hen.

Jaepa 26 maart 2021 om 10:16

Hmm, sauzen, merkwaardig. Allemaal lege calorieën.

Dikke vrouw 26 maart 2021 om 10:47

Heel lekkere sauzen trouwens!

Verweggistan 26 maart 2021 om 11:54

Komen de veldrijders met dezelfde sponsor dan ook de weg op?

Headlines

Materiaalzone

Populair