Benjamin Dyball (NTT) wordt ploeggenoot van Raymond Kreder bij UKYO

dinsdag 15 december 2020 om 14:10
Benjamin Dyball (NTT) wordt ploeggenoot van Raymond Kreder bij UKYO

Benjamin Dyball, midden - foto: Cor Vos

Benjamin Dyball heeft op de valreep nog een nieuwe ploeg gevonden voor 2021. De 31-jarige Australiër verlaat NTT Pro Cycling en trekt binnenkort het tenue van de Japanse formatie Team UKYO aan. Daar wordt hij ploeggenoot van de Nederlander Raymond Kreder, die zijn contract bij UKYO verlengd heeft.

Dyball kreeg in 2020 eindelijk een kans op WorldTour-niveau, mocht meedoen aan de Vuelta a España, maar moest op zoek naar een nieuwe werkgever. De Aussie, vorig jaar nog winnaar van de Tour de Langkawi, is de vierde aanwinst van UKYO. Ook Marcus Culey, Ryuga Uga en Tomoya Koyama zijn nieuw bij de ploeg.

De continentale formatie begint met tien renners aan het nieuwe seizoen. Naast Kreder blijven ook Yuma Koishi, Naoya Yoshioka, Kohei Yokotsuka, Kosuke Takeyama en Nathan Earle de ploeg trouw.

Dit artikel delen:

1 Reactie

hartstikkebedankt 15 december 2020 om 14:17

Deze jongen reed 2 heel goede jaren op CT niveau in het Aziatische circuit, maar heeft het totaal niet waar kunnen maken bij NTT. Reed als 'klimmer' ook een heel matige Vuelta. Logische stap terug nu naar een ploeg als UKYO.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone