Bahrain Victorious: “Gaan voor podium met Colbrelli en Teuns in Brabantse Pijl”

dinsdag 13 april 2021 om 14:52
Bahrain Victorious: “Gaan voor podium met Colbrelli en Teuns in Brabantse Pijl”

foto: Cor Vos

Bahrain Victorious heeft duidelijke ambities uitgesproken voor de Brabantse Pijl. De WorldTour-ploeg wil een podiumplek behalen in Overijse en rekent daarvoor op oud-winnaar Sonny Colbrelli en Dylan Teuns.

Colbrelli was in 2017 al eens de beste in de Brabantse Pijl en een jaar later werd hij tweede. Vorig jaar werd hij vierde. “Ik heb altijd al een goed gevoel bij de Brabantse Pijl”, zegt de Italiaan. “Ik heb bijna altijd een goed resultaat gehaald hier en het parcours past bij mij. Als ploeg gaan we voor een podiumplaats. Niet alleen met mij, omdat we meerdere renners hebben om uit te spelen. Ook Dylan Teuns en Matej Mohorič zijn goed in vorm.”

Ploegleider Neil Stephens kijkt uit naar de overgangskoers tussen de Vlaamse en de Waalse klassiekers. “Het is niet vlak, maar ook geen heuvelachtige Ardennenklassieker. Bij de laatste editie van zes maanden geleden eindigden we net naast het podium met Colbrelli. We hopen dat dit jaar recht te zetten. We gaan voor het podium met Sonny en Dylan”, aldus Stephens.

Selectie Bahrain Victorious voor de Brabantse Pijl 2021 (14 april)
flag-it Eros Capecchi
flag-it Sonny Colbrelli
flag-au Heinrich Haussler
flag-si Matej Mohorič
flag-be Dylan Teuns
flag-gb Stephen Williams

Dit artikel delen:

5 Reacties

lo squalo dello Stretto 13 april 2021 om 15:01

En Mohoric? Verwacht er toch wel wat meer van dan de recente uitslagen. Maar misschien zijn de verwachtingen te hoog na die wereldtitel.

arjenzvob 13 april 2021 om 15:55

Wordt toch genoemd dat Mohoric goed in vorm is? Mooie ploeg, ik zie vooral een stijgende lijn bij Teuns. Schrijf die maar op voor de Ardennen.

Melkzuur 13 april 2021 om 17:23

Is dat die ploeg met 0 overwinningen waar Cavendish vorig jaar reed? Die zullen ook vloeken denk ik.

Murcia 13 april 2021 om 17:50

De sjeiks zullen zeer ontevreden zijn over de opbrengst van hun investeringen maar om nu twee sprints in de Ronde van Turkije te noemen als de reden waarom ze in woede zouden moeten uitbarsten is een belediging voor hun intelligentie. Hun kwaadheid zal zich vooral richten op het succes van UAE en het contrast met de prestaties van hun eigen ploeg, niet op het laten gaan van een renner van de ploeg die nu koersen wint op het 3e niveau.

Melkzuur 13 april 2021 om 18:22

Als ze zelf jaarlijks 10 van die 3e niveau-wedstrijden zouden winnen, zou ik het met je eens zijn. Maar zelfs dat lukt niet. Als ze niet oppassen wint Cav dit jaar meer wedstrijden dan gans hun ploeg samen.
Trouwens, Cavendish is na zijn eerste overwinning gisteren al meer in het nieuws geweest in 2021 dan alle renners van Bahrain – Victorious samen. En ja, alleen al om die reden zullen ze vloeken.

Headlines

Populair

Materiaalzone