Alvarado valt bij het inrijden: “Ik had pijn bij het aanzetten”
foto: Cor Vos (archief)
zaterdag 14 november 2020 om 14:56

Alvarado valt bij het inrijden: “Ik had pijn bij het aanzetten”

Ceylin del Carmen Alvarado won zaterdag in Leuven de Stellacross, ondanks een vervelende valpartij tijdens het inrijden. “Ik dacht eerst dat het niks voorstelde omdat het wegtrok, maar na twee rondes kreeg ik last. Ik had pijn bij het aanzetten.”

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Meer dan “vervelend” lijkt de val niet te zijn. Uiteindelijk ging Alvarado vlotjes over Betsema heen om de cross op haar naam te schrijven. “Mijn vriend had gezegd dat ik niet van kop af aan moest gaan”, gaat zij verder voor de camera. “Dat zou een nadeel zijn, dus begon ik als tweede.”

“Ik had vervolgens snel door dat Denise trager was, dus ging ik er snel over. Ik kan nu ook Leuven aan mijn palmares toevoegen. Daar ben ik dan ook heel erg blij mee.”

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
14 november 2020 19:29
Roy is een blijvertje.

Reacties zijn gesloten.