Alpecin-Fenix met De Bondt en Vermeersch in Tour de Wallonie

maandag 19 juli 2021 om 14:47
Alpecin-Fenix met De Bondt en Vermeersch in Tour de Wallonie

Dries De Bondt - foto: Cor Vos

Alpecin-Fenix heeft de selectie voor de Tour de Wallonie bekendgemaakt. Het Belgische ProTeam neemt onder meer voormalig Belgisch kampioen Dries De Bondt en klassiekerspecialist Gianni Vermeersch mee.

RIDE: Een must-have voor iedere wielerliefhebber
Met het Zomernummer van RIDE ben je optimaal voorbereid op de komende wielerzomer. Met dit magazine doe je iedere wielerliefhebber een plezier! Bestel nu jouw exemplaar

De Bondt en Vermeersch, die voor het eerst sinds het BK in actie komen, krijgen met klimmer Louis Vervaeke en Senne Leysen twee landgenoten mee. De Duitser Alexander Krieger, de snelle Italiaan Sacha Modolo en de Brit Alexandar Richardson maken het zevental van Alpecin-Fenix compleet. Opvallend: Modolo en Richardson komen pas voor het eerst in actie sinds de Ronde van Turkije in april.

Vorig jaar was Otto Vergaerde de beste renner van de Belgische formatie in de Tour de Wallonie. Hij werd toen 26ste op een minuut van eindwinnaar Arnaud Démare. Tim Merlier sleepte afgelopen seizoen nog een derde plaats uit het vuur in de openingsrit die gewonnen werd door Caleb Ewan.

Selectie Alpecin-Fenix voor de Tour de Wallonie 2021 (20-24 juli)
flag-be Dries De Bondt
flag-de Alexander Krieger
flag-be Senne Leysen
flag-it Sacha Modolo
flag-gb Alexandar Richardson
flag-be Gianni Vermeersch
flag-be Louis Vervaeke

Dit artikel delen:

1 Reactie

Dikke vrouw 19 juli 2021 om 15:07

Even zien of modolo nog renner is/wordt

Volg hier

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone