Alpecin-Deceuninck rekent op Jasper Philipsen en Søren Kragh Andersen in Gent-Wevelgem

zaterdag 25 maart 2023 om 12:02
Alpecin-Deceuninck rekent op Jasper Philipsen en Søren Kragh Andersen in Gent-Wevelgem

foto: Cor Vos

Alpecin-Deceuninck wil zondag scoren in Gent-Wevelgem met Jasper Philipsen en Søren Kragh Andersen. De twee kopmannen krijgen steun van onder meer wereldkampioen gravel Gianni Vermeersch. Kragh Andersen werd vorig jaar nog vijfde in Gent-Wevelgem.

Philipsen is de snelle man van dienst voor Alpecin-Deceuninck zondag. De Limburger bewees echter dat hij meer is dan een sprinter door de Classic Brugge- De Panne op imponerende wijze te winnen. Philipsen reed de hele dag in het offensief en werkte het vervolgens af in een sprint met vier.

Lees ook:
Voorbeschouwing: Gent-Wevelgem 2023 – Alle sprinters tegen Wout van Aert?

Sterke Kragh Andersen 
Kragh Andersen is ook goed begonnen aan het seizoen. De Deen toonde zich in Milaan-San Remo in dienst van Mathieu van der Poel en werd zelf nog vijfde. Vrijdag was hij ook meer dan in orde in de E3 Saxo Classic, wat uiteindelijk resulteerde in een negende plaats.

De selectie wordt aangevuld met de Belg Robbe Ghys, de Duitsers Maurice Ballerstedt en Alexander Krieger en de Zwitser Silvan Dillier.

Lees ook:
Waaierspektakel: Jasper Philipsen sprint naar zege na loodzware Classic Brugge-De Panne
Dit artikel delen:

4 Reacties

Albeijing Feeniks 25 maart 2023 om 12:19

Dan hoop ik dat Philipsen want Wout heeft afgedaan voor mij! Gisteren hebben de motoren hem geholpen en hij heeft daar gretig gebruik (misbruik?) van gemaakt. Anders had Matje altijd gewonnen

2
Ronellenfitsch 25 maart 2023 om 12:41

Volgens mij moet je je druk maken over motoren en niet over renners

0
Polleke 25 maart 2023 om 14:06

Vooral die éne motor die ging liggen, daardoor moesten de 2 sterkere renners even van het gas zodat WVA weer kon aansluiten…

2
meestre 25 maart 2023 om 13:33

Wat een domme reactie

-1

Headlines

Populair

Materiaalzone