Allan Peiper gaat aan de slag bij UAE Emirates

Allan Peiper gaat aan de slag bij UAE Emirates

foto: Sirotti (archief)

woensdag 21 november 2018 om 11:28

Ploegleider Allan Peiper gaat zijn kennis en kunde volgend seizoen overbrengen op de renners van UAE Emirates. Dat bevestigt de hoofdpersoon in kwestie aan het Australische Ride Media. De laatste zes seizoenen was hij verbonden aan BMC, dat aan het einde van het seizoen overgaat in CCC.

Peiper vertelde in een eerder interview met hetzelfde medium dat hij in gesprek was met meerdere teams en op zoek was naar het juiste plaatje. “UAE Emirates past daar precies in. Het is een professionele formatie en het heeft een fantastische omgeving voor renners om zich te ontwikkelen. Ik kijk er naar uit en ook om samen te werken met een renner als Daniel Martin. Hij is uitgegroeid tot een uitstekende ronderenner die kan meedoen in de klassementen de komende jaren.”

Dit artikel delen:

6 Reacties

tdcbolide 21 november 2018 om 11:31

vraag me echt of waarom die ploegleiders van BMC zo gegeerd zijn (Lodewijck, Sciandri, Peiper), als je kijkt naar wat ze er bij BMC verwezenlijkt hebben

0
Samlambeej 21 november 2018 om 16:02

Denk dat ze eerder uitgerangeerd zijn door de Polen.

0
Mooie_Mario 21 november 2018 om 11:45

Super leuk om te werken met Daniel Martin, het talent, kan nog jaren mee.
Zelf heb ik het idee dat hij juist op de weg terug is. Het lijkt me dan ook leuker met de jeugd te werken bij UAE zoals de 3 nieuwe jongens van Axeons, Ganna, Gaviria etc.

0
Samlambeej 21 november 2018 om 16:03

@Mooie_Mario
Ganna gaat naar Sky he, het is inmiddels bevestigd.

0
Giekes 21 november 2018 om 12:20

Haha, die foto, zo weet Gilbert al hoe hij er over 20 jaar uit zal zien.

0
Samlambeej 21 november 2018 om 16:06

Daarnaast ook nog eens geweldig voor schut gestaan met vele tactische blunders. Een van de laatste was met Küng in de Binckbenk. Hij had in de proloog iedereen weggeblazen en ze zouden de leiderstrui verdedigen tot in Geraardsbergen. Halverwege de tweede etappe waren ze alle controle kwijt.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone