Alejandro Valverde verlengt officieel zijn Movistar-contract

woensdag 3 november 2021 om 13:44
Alejandro Valverde verlengt officieel zijn Movistar-contract

foto: Cor Vos

Het was nog een formaliteit, maar nu is het ook officieel door alle partijen bevestigd. Alejandro Valverde heeft zijn contract bij Movistar met één jaar verlengd. In een sfeervideo van zijn Spaanse ploeg zet El Imbatido ostentatief een streep onder 2022, omdat het normaal gesproken zijn laatste jaar is. Maar Movistar zelf voegt daar aan het eind van de video een vraagteken aan toe.

De 41-jarige Spanjaard zelf kondigde onlangs al aan dat komend seizoen echt zijn laatste is als wielerprof. Wanneer hij dit niveau niet meer had gehaald, was hij vier jaar geleden al gestopt. Maar goed dat hij dat niet deed, want Valverde werd immers in 2018 nog wereldkampioen in Innsbruck.

“Ik ben blij om te bevestigen dat ik nog een jaar bij deze familie zal koersen. Nog steeds met dezelfde wensen en het enthousiasme van mijn eerste dag. Samen met Movistar wil ik komend jaar genieten van elke koers.”

In het verleden zinspeelde Valverde vaker met het idee om te stoppen, maar steeds blijft hij er een jaar aan vastplakken. Ook in 2023?

Dit artikel delen:

3 Reacties

LaDoyenne 3 november 2021 om 13:52

Geweldig! Valverde in een koers is altijd een meerwaarde. In een ploeg daarentegen zou het wel eens het omgekeerde kunnen zijn (tijdens een ronde gaat bij het avondeten niemand gaat van tafel voordat Alejandro opstaat, zo gaan de geruchten).

0
Maillot à Pois 3 november 2021 om 16:31

Dus Evenemoe, maar nog niet BalaBeu? ;-)

0
MrBerend 3 november 2021 om 15:49

Gewoon doorgaan, Bala!

0

Headlines

Populair

Materiaalzone