AG2R Citroën stuurt Jungels en Naesen naar Parijs-Nice

dinsdag 2 maart 2021 om 14:25
AG2R Citroën stuurt Jungels en Naesen naar Parijs-Nice

foto: Vincent Curutchet

Bob Jungels debuteert zondag in het tenue van AG2R Citroën. De Luxemburgse kopman is een van de vooruitgeschoven pionnen binnen de Franse ploeg in Parijs-Nice, die komend weekend van start gaat. Ook Oliver Naesen start in de Koers naar de Zon.

Omdat Strade Bianche (zaterdag) en Parijs-Nice (start op zondag) in hetzelfde weekend verreden worden, moeten teams keuzes maken. Zo geeft AG2R Citroën in de Italiaanse klassieker de voorkeur aan Greg Van Avermaet, en krijgen Naesen en Jungels in Frankrijk de kans. Bergop moeten ook Aurélien Paret-Peintre en Ben O’Connor hun steentje kunnen bijdragen. Stan Dewulf, Dorian Godon en Damien Touzé maken de ploeg rond.

Twee jaar geleden wist Jungels er achtste te worden in het eindklassement. Naesen werd in diezelfde editie dertiende, nadat hij in de slotrit naar Nice als tweede eindigde.

Selectie AG2R Citroën voor Parijs-Nice 2021 (7-14 maart)
flag-be Stan Dewulf
flag-fr Dorian Godon
flag-lu Bob Jungels
flag-be Oliver Naesen
flag-au Ben O’Connor
flag-fr Aurélien Paret-Peintre
flag-fr Damien Touzé

Dit artikel delen:

1 Reactie

Vincent Lacressonniere 2 maart 2021 om 21:14

Pfoeh, die Aurélien Paret-Peintre laten ze ook wel veel wedstrijden rijden zeg… of lijkt dat slechts zo omdat zijn naam zo opvallend is? Hopelijk branden ze m niet op en mag die jongen af en toe ook eens op de bank hangen.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone