Aangereden Mark Renshaw: “Het doet nog verdomd veel pijn”

zaterdag 15 december 2018 om 11:57
Aangereden Mark Renshaw: “Het doet nog verdomd veel pijn”

foto: Sirotti

Mark Renshaw heeft nog altijd veel pijn na zijn aanrijding met een auto begin deze maand, waarbij hij een breuk in zijn linkerbekken opliep. Dat laat hij weten via zijn social media. De 36-jarige Australiër van Dimension Data staat door die breuk zeker drie tot vier maanden aan de kant. Hij zou begin januari het seizoen aftrappen met het Australisch kampioenschap.

“Het is nu twee weken geleden dat ik door een auto werd geraakt, toen ik hier in Bathurst (zijn woonplaats, red) een rotonde verliet”, schrijft hij. “Ik kan nu een rondje maken rond het huis met krukken, maar het doet nog steeds verdomd veel pijn. Gelukkig wordt ik goed verzorgd door mijn geweldige familie en vrienden.”

Renshaw reed op een rotonde en dacht dat de betrokken automobilist zou stoppen, gaf hij al eerder aan. “Maar de bestuurder zag mij waarschijnlijk niet. Ik botste op de voorkant van de auto en vloog over de motorkap. Ik realiseer mij nu dat het nog veel erger had kunnen aflopen”, zei hij in een perscommuniqué dat zijn ploeg uitgaf na het ongeval.

Dit artikel delen:

1 Reactie

trickstuff 15 december 2018 om 17:51

Wordt ik….

Maar wel knap dat er geen Google translate nodig was ;)

0

Headlines

Populair

Materiaalzone