Nieuwe mat blauwe fietsen voor Quick-Step Alpha Vinyl

dinsdag 4 januari 2022 om 19:30
Nieuwe mat blauwe fietsen voor Quick-Step Alpha Vinyl

Quick-Step Alpha Vinyl heeft de fietsen voor het nieuwe seizoen uit de doeken gedaan. De ploeg, die afgelopen jaar nog als Deceuninck-Quick-Step door het leven ging, gaat rijden op de nieuwe SL7 van Specialized, gebaseerd op het SL7-frame waar het team sinds 2020 op koerste.

Castelli

De renners van Quick-Step Alpha Vinyl kregen de nieuwe fiets voor het eerst te zien tijdens het eerste trainingskamp van deze winter, dat in december in Spanje werd gehouden. De iriserende matte afwerking springt het meest in het oog. Volgens de ploeg van Patrick Lefevere past de lak ‘perfect bij de nieuwe Castelli-kit’ – het Italiaanse merk verliet deze winter INEOS Grenadiers en koos voor The Wolfpack.

Sprinter Fabio Jakobsen is alvast blij. “Ik heb de afgelopen seizoenen graag op de Specialized SL7 gereden en deze nieuwe afwerking geeft hem een heel nieuwe dimensie. De jongens van Specialized zorgen het hele jaar door voor ons en als ze in december naar ons kamp komen, kijken ze echt naar de fijne details om ons sneller te laten gaan. Onze fietsen zijn altijd mooi afgesteld en uitgebalanceerd. Ik kan niet wachten om op mijn nieuwe fiets te gaan racen.”

Scott Jackson, leider van Specialized racing, voegt daar nog aan toe: “De meeste fietsen en uitrustingen die we maken worden hand in hand met deze atleten ontwikkeld. Wij helpen deze renners om op hun best te presteren, en op hun beurt helpen zij ons om de allerbeste producten te ontwikkelen. Het is een beproefde methode voor ons en een hechte werkrelatie is van cruciaal belang voor succes.”

Dit artikel delen:

1 Reactie

Alfons Haavers 4 januari 2022 om 20:26

Coole tuigjes!

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone