Merida brengt de kleurrijke onderhoudsproducten van Grezzy+ naar Nederland

zaterdag 14 januari 2023 om 10:42
Merida brengt de kleurrijke onderhoudsproducten van Grezzy+ naar Nederland

Met Grezzy+ is er een nieuwe speler bijgekomen op de markt van onderhoudsproducten. De nieuwkomer maakt innovatieve smeer- en schoonmaakmiddelen en valt op door zijn kleurrijke producten. Het wordt in de Benelux geïmporteerd door Merida.

Het uit het Spaanse Valencia afkomstige Grezzy+ heeft in zijn assortiment kettingwax voor zowel droge als natte weersomstandigheden, regulier schoonmaakmiddel en een schoonmaakmiddel dat zonder water te gebruiken is. Daarnaast biedt het de producten die nodig zijn om fietswielen tubeless te maken: velglinten in verschillende breedtes voor zowel racefiets- als mountainbike velgen, tubeless ventielen en natuurlijk latex in kleine- en grootverpakking.

Grezzy+ ontwikkelde een aparte latex voor de racefiets en mountainbike. Omdat banden op de racefiets gebruikt worden met een hogere bandenspanning dan mountainbike banden, vraagt dit om een net andere vloeistof samenstelling voor optimale prestaties.

Merida is met het bedrijf in contact gekomen via Bahrain Cycling Academy, de opleidingsploeg van Team Bahrain Victorious. “Zij waren erg te spreken over de producten”, geeft Bart Oosting, marketingmanager bij Merida, aan. “We kregen een aantal producten op proef die wij vervolgens in het Merida Experience center uitgebreid hebben kunnen testen.”

De producten van Grezzy+ zijn onder meer verkrijgbaar via Merida.nl. Vanwege de introductie van het merk zijn de producten tijdelijk met 20% korting verkrijgbaar, met de kortingscode “GREZZY2023”.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone