Israel Start-Up Nation ook in 2022 op fietsen van Factor Bikes

vrijdag 16 juli 2021 om 11:37
Israel Start-Up Nation ook in 2022 op fietsen van Factor Bikes

foto: Cor Vos

De renners van Israel Start-Up Nation zullen ook komend seizoen uitkomen op fietsen van Factor Bikes. Dat heeft de Israëlische WorldTour-formatie vandaag laten weten middels een persbericht.

Factor Bikes is al twee jaar de fietsenleverancier van Israel Start-Up Nation. “We zijn heel erg blij dat we ook komend jaar zullen samenwerken met de ploeg. De feedback vanuit de ploeg is ontzettend belangrijk geweest voor de verdere ontwikkeling van onze fietsen. We kijken ernaar uit om nieuwe producten te lanceren en sportieve successen te boeken”, aldus Rob Gitelis, CEO van Factor Bikes.

Ook Sylvan Adams, teammanager van Israel Start-Up Nation, is in zijn nopjes. “Factor produceert misschien wel de beste wegfiets. Heel veel renners hebben me verteld dat ze nog nooit op een betere fiets hebben gereden. Factor is daarnaast erg goed met het verwerken van feedback. Het avontuur met Factor is pas net begonnen!”

foto: Cor Vos

Dit artikel delen:

3 Reacties

Murcia 16 juli 2021 om 12:04

Factor heeft zich knap ontwikkeld, Baden Cooke heeft daar een grote rol in gespeeld. Adams heeft nu echter vooral belang erbij om in deze Tour wat goed nieuws te brengen want het valt nogal tegen met de prestaties.

Wim 22 juli 2021 om 20:37

In Nederland fietst Parkhotel op factor.

Dikke vrouw 12 augustus 2021 om 17:06

Hele bijzondere fietsen inderdaad. Je kan er zelfs mee achteruit fietsen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.