Giant en Stages slaan de handen ineen voor nieuwe Dash GPS fietscomputers

donderdag 7 april 2022 om 18:00
Giant en Stages slaan de handen ineen voor nieuwe Dash GPS fietscomputers

Giant en Stages Cycling brengen vandaag twee nieuwe GPS fietscomputers op de markt: de Dash M200 en Dash L200. Het duo behoort tot de derde generatie van head-units van Stages, die dit keer volledig zijn ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met de Taiwanese fietsenfabrikant.

Giant en Stages werkten al samen voor de ontwikkeling van smart indoorfietsen en hebben deze samenwerking uitgebreid op het gebied van fietscomputers, met de Dash als resultaat. De Dash 200 is o.a. getest door de renners van het door Giant gesponsorde Team BikeExchange-Jayco, die er sinds het begin van dit seizoen mee rijden.

De Dash heeft een full-color beeldscherm, 5-knopsbediening en is in combinatie met de Stages-app makkelijk te personaliseren. Daarnaast biedt de fietscomputer verschillende interessante opties, zoals fietsspecifieke kaarten met kleurcodering van wegen, fietspaden, paden en trail en schattingen van je FTP en hartslagzones, met data in kleur over de vermogens- en hartslagzones waarin je rijdt. De batterij gaat bij maximale werking 10 uur mee en tot 18 uur in de energiebesparende stand.

De Dash M200 is 5,6 cm groot, heeft 16 GB opslagruimte en een weegt 77 gram. Het beeldscherm van de grotere Dash L200 is 1,3 cm groter en weegt 105 gram. De Dash M200 heeft een adviesverkoopprijs van € 279,95. De Dash L200 heeft een adviesverkoopprijs van € 329,95.

Binnenkort lees je op onze site een uitgebreide review waarin we onze ervaringen met de Dash fietcomputer met je delen.

Meer informatie over de Dash 200 fietscomputers lees je op de site van Giant

Dit artikel delen:

1 Reactie

Merlinappa 8 april 2022 om 08:46

Toch een vrij zwakke accu als je dat vergelijkt met andere soortgelijke headunits, zonde. Zit er nog verschil tussen de 2 units behalve de grootte?

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone