Ekoï en NTFU gaan samenwerking aan

woensdag 15 februari 2023 om 19:50
Ekoï en NTFU gaan samenwerking aan

beeld ter illustratie - foto: VisitBrabant

Fietstoerisme

Ekoï en de Nederlandse Toer Fiets Unie gaan tot minstens 2025 samenwerken. De Franse fietskledingproducent gaat de NTFU ondersteunen met materiaal en budget voor verschillende projecten.

De samenwerking tussen de twee partners gaat om te beginnen via de cursus Wegkapitein, die Ekoï gaat ondersteunen. Dit is een cursus voor leden van fietsverenigingen en fietsgroepen om te zorgen dat zij veiliger op pad te gaan. Sinds 2015 leidde de NTFU al meer dan 3.000 wegkapiteins en MTB-begeleiders op.

Erik Tolboom, manager partnerships bij de NTFU, is erg blij de samenwerking wereldkundig te kunnen maken.  “Bij NTFU zijn we altijd op zoek naar partners die, net als wij, de fietssport willen versterken. Met de expertise en het internationale
netwerk van Ekoï weten we zeker dat we de komende jaren een grote stap in de goede richting kunnen zetten. We zijn al geruime tijd in gesprek en werken aan plannen waarmee we onze leden goed gaan bedienen. Van het beschikbaar maken van materiaal van World Tour niveau tot de support bij opleidingen.”

Ook Laurien Hoos, verantwoordelijk bij Ekoï voor de Nederlandse en Vlaamse markt, is erg blij met de samenwerking. “Bij Ekoï werken we samen met de wereldtop om onze kennis en producten beschikbaar te maken voor recreanten. Nu we steeds actiever worden in Nederland, kon een stevige samenwerking met de grootste wielersportbond van het land niet uitblijven. We kijken er naar uit om de leden van de NTFU te ontmoeten tijdens verschillende toertochten, opleidingen en andere evenementen.”

Dit artikel delen:
# Ekoi# NTFU

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone